Stranger Things yapımcısından yan dizi müjdesi! - Son Dakika
Teknoloji

Stranger Things yapımcısından yan dizi müjdesi!

Stranger Things yapımcısından yan dizi müjdesi!

Netflix'in başarılı yapımlarından olan Stranger Things, yan dizi projeleriyle geliyor. Yapımcılığı üstlenen Duffer Kardeşler, açıklama yaptı.

07.07.2022 01:01  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things, 4. sezonun son iki bölümüyle çokça konuşuldu. Dizinin mevcut sezonunun etkisinden çıkamamışken yeni bir haber ortaya çıktı. Dizinin yapımcılığını yapan Duffer Kardeşler, 5. sezon ve ötesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Duffer Kardeşler, Stranger yan dizi projesi düşünüyor

Stranger Things yapımcılığını üstlenen Duffer Kardeşler, dizinin başarısının ardından kendilerine ait bir stüdyo kurdu. Bu yapım firmasının adı ise 'Upside Down Pictures' oldu. Yeni projelere imza atmaya hazırlanan Matt ve Ross Duffer, katıldıkları bir podcast programında Stranger Things hakkında açıklamalarda bulundu.

Eleven, Steve ve Dustin'in yan dizisi olacağına dair söylentileri okudum. Bu ilginç değil. Çünkü hepsini düşündük. Bu ihtimallerin hepsini irdelemek için kaç saat harcadık bilmiyorum.

Duffer Kardeşler, Stranger Things spin-off 'larının ana seriyle benzer bir anlatıya ve dokuya sahip olacağını belirtti. Sözlerine ekleme yaptı. "Umarım yeni şeyler yapmaya devam ederken bayrağı devredeceğimiz doğru kişiyi buluruz."

Stranger Things 4. sezonu izlenme süresiyle rekora koşuyor!

Aynı zamanda Stanger Things evreninin temel olduğu bir sahne gösterisi olacak. Bu sahne gösterisinin yapımcılığında ise Sonia Friedman, Stephen Daldry ve Netflix yer alacak.

Bu yılın başlarında Duffer Kardeşler, Collider'a verdikleri bir röportajda final sezonunun ardından yeni seriler yapabileceklerini belirtti. Bu yeni seriler ise Stranger Things'e dayanıyor. İkonik evreni daha geniş hale getirmeyi düşünen ikilinin ne planladığını anlamak için biraz daha beklemek gerekiyor.

İkili, final sezonu için çalışmaya başladıklarını duyurdu. Ek olarak, beşinci sezonun daha kısa olacağını ancak, izleyicilere farklı hissettireceğini de ekledi. Sezonun ne zaman yayınlanacağı ya da hikayenin nasıl olacağı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Stranger Things'in yanı sıra Duffer Kardeşler, yeni projelerle de karşımıza çıkacak. İkili, kendi stüdyolarında farklı kültürlerden eserlere de yer verecek. Netflix'in yaptığı paylaşıma göre, gelecek olan eserler arasında önemli markalar da var. Bir diğer dikkat çeken nokta ise Death Note oldu. Olumsuz eleştirilerle karşı karşıya kalan Death Note, yeni bir şans elde edecek.

Peki, siz Stranger yan dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Stranger Things kadar ilgi görecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Stranger Things yapımcısından yan dizi müjdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti
    10:29 Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti

    Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve beraberindeki heyet, Çin'in Chongqing Belediyesi'nden Shanghai'ye geçerek Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti. Scholz, üniversitenin Jiading Kampüsü'nde öğrencilerle sohbet etti ve Alman Covestro şirketinin Asya Pasifik İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.

  • Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence
    09:10 Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence

    Valve, Steam'de düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Steam FPS Festivali, Windows oyuncularına birbirinden eğlenceli birinci şahıs oyunlarını deneme ve yüzde 75'e varan indirimlerle kütüphanelerine eklemeleri fırsatı sunuyor. Festival kapsamında köklü yapımlardan bağımsız oyunlara kadar birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca, indirimlerin yanı sıra yeni demolar da sunuluyor. Oyunları satın almadan önce deneyebilir ve uygun fiyatlı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

  • Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak
    09:09 Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı Phantom V Fold ve Phantom V Flip modelleriyle dikkat çeken Tecno, yeni nesil Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G ile gündemde. Geekbench testlerinde iyi bir performans sergileyen cihazlar, gelecekteki ürünler için umut vaat ediyor. Detaylar haberimizde.

  • Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak
    09:09 Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak

    Google, önümüzdeki sonbaharda Pixel 9 ailesini görücüye çıkaracak. Yeni nesil katlanabilir modelin de bu seriyle birleşeceği iddia edildi. Buna göre Pixel Fold 2 modeli yerine, doğrudan Pixel 9 Pro Fold isimli katlanabilir cihaz sunacak. Bu da Pixel 9 ailesinde katlanabilir ekranlı bir versiyon olacağı anlamına geliyor.

  • Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor
    09:09 Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor

    Adobe, Premiere Pro video düzenleme süitine entegre edilecek yeni yapay zeka modeli ile video üretiminde çığır açmayı hedefliyor. Bu model, metin bazlı komutlar veya referans görseller kullanılarak sıfırdan video içerikleri oluşturabilecek ve nesne ekleme, nesne çıkarma ve generatif uzatma gibi özellikleri Premiere Pro'ya getirecek. Ayrıca, Adobe, deepfake teknolojilerinin kötüye kullanımını önlemek için Content Credentials adı verilen bir medya köken standartını da entegre edecek. Bu hamle, yapay zeka destekli içerik üretim araçlarının geleceği ve yaratıcı endüstriler üzerindeki etkisi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement