Streetball Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Streetball Turnuvası Sonuçlandı

Streetball Turnuvası Sonuçlandı

Şanlıurfa'da gençlere yönelik düzenlenen Streetball Turnuvası sona erdi. Turnuvada derece giren takımlara ödülleri verildi.

23.09.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin sponsorluğunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Efor Spor Okulları'nın işbirliğiyle düzenlenen Streetball Turnuvası sonuçlandı.

AVM'nin açık otoparkında 3 gün boyunca heyecan dolu karşılaşmalara sahne olan turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, turnuvanın amacının, her yaş grubundan Şanlıurfalıların spora ilgisini artırmak olduğunu söyledi. Yıldız, bu etkinlik için Piazza'nın seçilmesinin nedeninin yoğun halk kitlelerine ulaşmak olduğunu belirterek, "Kentimizin en büyük alışveriş merkezi olan Piazza, bu tür etkinliklere destek olarak bize de güç katıyor." dedi. Yıldız, "Sokak basketbolu" olarak da bilinen Streetball Turnuvası'nın, yüzde 72'si 34 yaşın altında olan kentte, yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleşmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 5 kategoride gerçekleşen turnuvada dereceye girenler Hummel, Ada Kitap, DeFacto, Gratis, Toyyz Shop, Greyder, Matrak Shop, Deichman, Mediamarkt, Bimeks, Saat&Saat, Pierre Cardin, Koton'un armağanı olan ve aralarında tablet bilgisayar ve mp3 çaların da bulunduğu çeşitli hediyeler kazandı. Sporculara ödülleri, Piazza AVM Pazarlama Yöneticisi Emine Çulcu tarafından verildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Streetball Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement