Striptiz kulüplerine şirket hesabından para harcayan CEO görevden alındı - Son Dakika
Dünya

Striptiz kulüplerine şirket hesabından para harcayan CEO görevden alındı

Striptiz kulüplerine şirket hesabından para harcayan CEO görevden alındı

Amerika Birleşik Devletleri'nin ünlü teknoloji üssü Silikon Vadisi'nde bir lojistik yazılım şirketinin CEO'su şirketin kasasından striptiz kulüplerine 76 bin 120 dolar harcaması nedeniyle görevinden uzaklaştırıldı

14.12.2019 08:03  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz mayıs ayında, Turvo Inc. adlı startupın kurucu ortaklarından Eric Gilmore'un üç yıldır şirketin parasıyla, potansiyel müşterilerini ikna etmek için striptiz kulüplerine davet ettiği ortaya çıktı. Olayın ortağa çıkmasıyla, şirket yönetimi 39 yaşındaki yöneticinin görevine son verme kararı aldı.

Hakkındaki suçlamaları reddetmeyen Gilmore, görevden uzaklaştırma prosedürünün ihlal edildiği gerekçesiyle şirkete dava açtı. Yönetim kurulu ise görevden almanın usullere uygun yapıldığını savundu. Taraflar eylül ayında uzlaşmaya gitti.

YASAKLANDI

Şirketin yeni CEO'su ise Bloomberg'e verdiği röportajda çalışanlara müşterileri eğlendirmek için striptiz kulüplere götürmeyi ve bunun şirkete fatura etmeyi yasakladığını belirtti.

Startup'ın en büyük hissedarı olan Gilmore, şirket kurulunda yer almaya devam ediyor.

Halen yönetici pozisyonlarında olan diğer iki kurucu ortak ise, Gilmore'un harcamalarından haberdar olsalar da, tartışmalı toplantılardan kaçındılar.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Striptiz kulüplerine şirket hesabından para harcayan CEO görevden alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement