Stso, Alışveriş Günleri Hakkında Bilgi Aldı - Son Dakika
Yerel

Stso, Alışveriş Günleri Hakkında Bilgi Aldı

Stso, Alışveriş Günleri Hakkında Bilgi Aldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kardeş kuruluş Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.

09.09.2013 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kardeş kuruluş Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Salihli TSO yönetimi, geçtiğimiz Nisan ayında başarılı bir Alışveriş Günleri organizasyonu gerçekleştiren Manisa TSO yönetiminden konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Meclis Başkanı Süleyman Oral, Oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ve Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun tarafından karşılanan Salihli TSO heyeti, geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin genel kurulu ile bölge ve ülke ekonomisi konularında sohbet etti.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, durgunluğun hakim olduğu piyasada, önümüzdeki günlerde olumlu bir beklenti bulunmadığı konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yüksel şu görüşleri dile getirdi:

"Zaten durgun olan piyasada, son günlerde doruğa çıkan savaş söylentileri, işlerin daha da azalmasına neden oldu. İş dünyası olarak gelişmeleri endişeyle izliyoruz. Bölgeye baktığımızda, bizim için birinci derecede öneme sahip olan kuru üzüm rekoltesinde geçtiğimiz yıllara göre azalma olduğunu görüyoruz. Rekoltenin, ilan edilmiş olan rakamların da altında olacağı anlaşılıyor. Üreticinin en azından yüksek fiyatla, zararını bir nebze de olsa karşılamasını diliyoruz. Aksi taktirde geçimini tamamen üzümden sağlayan üreticiler için olumsuz bir yıl olacağı görülüyor."

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Salihli TSO heyetine, başkanlığını yürüttüğü Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş.'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Koşmaz, Ege'den ve Ankara'dan toplanacak yükleri öncelikli hedef noktası olan Münih'e ulaştıracaklarını anlattı.

Manisa TSO'nun geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirdiği "Alışveriş Günleri" hakkında bilgi almak istediklerini söyleyen Salihli TSO heyetine, Genel Sekreter Tamer Balatlı ve Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz tarafından detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Salihli TSO heyeti, ilkbahar aylarında organize etmeyi düşündüğü Salihli Alışveriş Günleri hakkında, kardeş oda Manisa TSO'dan ayrıntılı bilgiler aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stso, Alışveriş Günleri Hakkında Bilgi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement