Su Ürünleri Kontrol ve Denetimleri Jandarma Çevre Timi ile Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Su Ürünleri Kontrol ve Denetimleri Jandarma Çevre Timi ile Yapıldı

Su Ürünleri Kontrol ve Denetimleri Jandarma Çevre Timi ile Yapıldı

Aydın ve Söke Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri Su Ürünleri Biriminde görevli personel tarafından yapılan denetim ve kontrol faaliyetleri, Aydın Jandarma Komutanlığı ‘Jandarma Çevre Timi’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

26.02.2014 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ve Söke Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri Su Ürünleri Biriminde görevli personel tarafından yapılan denetim ve kontrol faaliyetleri, Aydın Jandarma Komutanlığı 'Jandarma Çevre Timi'nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Aydın Söke İlçesi Güllübahçe-Atburgazı- Balat mevkiilerinde; Menderes Nehri, tahliye kanalı ve bunlara bağlı kanal ve azmaklarda denetimler yapıldı. Denetim sırasında rastlanılan, akarsularda kullanımı yasak olan gergiler, uzatma ağları ve pinterler sökülerek yerlerinden kaldırılarak balıkların geçiş ve üreme göçlerini yapabilmelerine olanak sağlandı.

Vatandaşlara yasak av malzemelerinin kullanılmaması yönünde çağrıda bulunan Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, "Balık neslinin devamı için vatandaşlarımızın konuya hassasiyet göstermeleri, yasak av araçlarının kullanıldığını görmeleri durumunda il ve ilçe müdürlüklerimize, jandarma birimlerine bilgi vermeleri, denetimlerin etkinliğinin artması ve yasak avcılığın engellenmesi açısından önem taşımaktadır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Su Ürünleri Kontrol ve Denetimleri Jandarma Çevre Timi ile Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement