Sualtı Hokeyinde Federasyon Kupası Çanakkale'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sualtı Hokeyinde Federasyon Kupası Çanakkale'de Başlıyor

2017'de gençlerde Dünya Şampiyonluğu, büyüklerde Avrupa Şampiyonluğu kazandığımız sualtı hokeyinde Federasyon Kupası ve milli takım seçmeleri müsabakaları yarın Çanakkale'de başlıyor.

17.01.2018 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzu'nda 18-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası'nda bayan ve erkek takımlar, birincilik kürsüsü için sualtında göğüs göğüse mücadele edecekler. Federasyon Kupası müsabakalarına 8 bayan ve 16 erkek toplam 24 takım katılacak. Yarışlar sırasında büyüklerde bayan ve erkek Sualtı Hokeyi Milli Takımı aday kadrosu belirlenecek.

Yarışmalara katılan bütün takımlara başarılar dilediğini ifade eden TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, "Sualtı hokeyinde geçen yıl yakaladığımız uluslararası şampiyonlukları bu yıl da sürdürmek kararlılığındayız. Federasyon kupası müsabakalarında milli takım aday kadromuzu belirleyeceğiz. Aday kadrodan büyüklerde yine güçlü bir milli takım kadrosu oluşturup 2018'deki uluslararası yarışmalara vakit kaybetmeden hazırlanmaya başlayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sualtı Hokeyinde Federasyon Kupası Çanakkale'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement