Suarez ve Gillet Açıklaması... - Son Dakika
Spor

Suarez ve Gillet Açıklaması...

Suarez ve Gillet Açıklaması...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transferde istediği üç oyuncu Shaqiri, Suarez ve Gillet'i açıklamasının ardından sıcak saatler yaşanmaya başladı.

15.01.2012 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transferde istediği üç oyuncu Shaqiri, Suarez ve Gillet'i açıklamasının ardından sıcak saatler yaşanmaya başladı. Basel'e Shaqiri için 10 milyon euroluk teklifini yapan ve beklemeye geçen sarı-kırmızılı yönetim diğer bir yandan da Anderlecht'in iki yıldızı Matias Suarez ve Guillaume Gillet için temaslarını sıcak tutuyor. Ancak Belçika üzerinden gelen haberler pek de iç açıcı değil...

"SUAREZ'İN AKLINDA SORU İŞARETİ YOK"

Devre arası kamp çalışmalarının bir kısmını Antalya'da geçiren ve cuma günü Belçika'ya dönen Anderlecht'te teknik direktör Ariel Jacobs Matias Suarez ve Guillamue Gillet hakkında açıklamalarda bulundu. Geçen sezon Lukaku'nu Chelsea'ya transferinde yaşanılan süreci bir kez yaşamak istemediklerini belirten Ariel Jacobs, "Hemen her transfer döneminde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ve zaman zaman da oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum. Türkiye'de yorucu bir kamp dönemi geçirdik ve kötü geçen bir yolculukla Belçika'ya döndük. Türkiye'de de Suarez ile konuştum, kendisinin de aklında transfer ile ilgili soru işaretleri bulunmuyor" dedi.

%%ANKET_1961%%

"SUAREZ'İN HEDEFİ ANDERLECHT'TE ŞAMPİYONLUK"

Şampiyonluk yarışında Matias Suarsez'in kendileri için kritik bir rolünün olduğunu belirten Ariel Jacobs, "Suarez, Altın Ayakkabı'yı aldı ve bu durumun onun performansı daha da yükselteceğini düşünüyorum. Sezon sonunda en büyük hedefimiz şampiyonluk ve Suarez de bize bu süreçte yardımcı olacak. Kendisinin de en büyük hedefi Anderlecht'te şampiyonluk yaşamak" ifadelerini kullandı.

Ariel Jacobs'a Anderlecht Yöneticisi Herman Van Holsbeeck'ten de destek geldi. Suarez'in takımda kalacağını açıklayan Van Holsbeeck, "Transferde 'asla' diye bir sözcük bulunmuyor ancak Suarez'in en azından 6 ay daha bizimle kalacağını biliyorum" şeklinde konuştu.

GILLET'E YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Guillaume Gillet'e çarşamba günü yeni bir sözleşme teklif eden Anderleht, Belçikalı oyuncudan cevap bekliyor. Anderlecht ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gillet hakkında da açıklamalarda bulunan Ariel Jacobs, "Gillet ile Türkiye'den dönüşte de konuştuk, kafasında transfere ilişkin bir durum bulunmuyor. Onun da bizler gibi en büyük isteği sezon sonunda kupa kaldırmak" şeklinde konuştu.

İŞTE TERİM'İN LİSTESİNDEKİ O İSİM BÖYLE BİRİ...

%%EMBEDVIDEO_2403%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Suarez ve Gillet Açıklaması... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement