Subu Rektöründen Başkan Dişli'ye İade-i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Subu Rektöründen Başkan Dişli'ye İade-i Ziyaret

Subu Rektöründen Başkan Dişli\'ye İade-i Ziyaret

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBU) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

11.12.2018 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBU) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Türkiye'de "Nitelikli işgücü yetiştirmek" amacıyla oluşturularak Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının tüm programlarında uygulanmaya başlanan "3+1 Eğitim Modeli"nin mimarlarından olan Prof. Dr. Sarıbıyık, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye iadeyi ziyarette bulundu. Belediyeler ile üniversitelerin işbirliği içinde çalışarak, üniversitenin şehre nasıl katkı sağlayabileceği konusunda görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Prof.Dr. Sarıbıyık, "Adapazarı Belediyemiz ile yapabileceğimiz ortak çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Belediyeler ve üniversiteler işbirliği içinde çalıştığı takdirde güzel hizmetler ortaya çıkacaktır" dedi.

SAÜ Teknoloji Fakültesi'nde görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'a yeni görevinde başarı dileyen Başkan Dişli, "Sayın Rektörümüz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı döneminde de 7+1 Eğitim Modeli'ni de uygulamaya koyarak isminden söz ettirmişti. "Nitelikli işgücü yetiştirmek" amacıyla oluşturulan ve Sakarya'da ilk kez Meslek Yüksekokullarının tüm programlarında uygulanmaya başlanan "3+1 Eğitim Modeli"nin mimarlarından olan Prof. Dr. Sarıbıyık'ı başlatmış olduğu bu uygulama ile kutluyorum. Adapazarı Belediyesi olarak üniversitemizin yapacağı her türlü bilim ve akademik çalışmalarda destek olmaya ve ortak çalışmalara imza atmaya hazırız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Subu Rektöründen Başkan Dişli'ye İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement