Suburbicon Filmi - Son Dakika
Sinema

Suburbicon Filmi

Suburbicon Filmi

Suburbicon filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Suburbicon filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.09.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lodge ailesi, sakin ve sıradan insanların yaşadığı, huzurlu bir banliyö mahallesinde yaşamaktadır. Bölge aile kurmak için uygun bir yer gibi görünse de ardında rahatsızlık verici gerçekler vardır. İyi bir eş ve baba olan Gardner Lodge, mahallenin ihanet, aldatma ve şiddet dolu gizemli bölgelerini keşfe çıkar.

George Clooney'in yönetmenliğini yaptığı in senaristleri Ethan Coen ve Joel Coen kardeşler. Filmin başrollerinde ise Julianne Moore, Matt Damon, Josh Brolin yer alıyor.

Yönetmen: George Clooney

Senaryo: George Clooney, Grant Heslov, Ethan Coen, Joel Coen

Oyuncular: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Glenn Fleshler , Sonia Gascón, Noah Jupe, Megan Ferguson, Michael D. Cohen, Gary Basaraba, Jack Conley , Tim Neff, Inbal Amirav, Dash Williams, Emily Goss, Marah Fairclough, Ellen Crawford, Erik Aude, Carter Hastings, Mark Leslie Ford, Steven M. Porter , Karimah Westbrook , Diane Dehn, Paul Black, Tim Hooper, Jean Nasser, Alex Hassell, Tomas Johansson, Pamela Dunlap, Leith M. Burke, Becca Beton, Robert Pierce, Jack Fisher, Landon Gordon, Jeffrey Scott Basham, Brett Newton, Andrew Boyle, Sean Ormond, Brady Allen, Andrew Stiko, Samuel Marcus, Matthew Broadley, Katie Michels, Weston Mueller

Filmin Türü: Polisiye

Orijinal Adı: Suburbicon

Yapımcı Firma: Black Bear Pictures

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 104 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 08.12.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Suburbicon Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement