Sübyancı Rahibe 9,5 Yıl Hapis: Yaptığım Ahlaksızlık İçin Özür Dilerim - Son Dakika
Güncel

Sübyancı Rahibe 9,5 Yıl Hapis: Yaptığım Ahlaksızlık İçin Özür Dilerim

Sübyancı Rahibe 9,5 Yıl Hapis: Yaptığım Ahlaksızlık İçin Özür Dilerim

İtalya'nın Genova kentine bağlı Sestri Beldesi'nde görev yaptığı sırada pedofili ve uyuşturucu satıcılığı suçlamasıyla tutuklanan Rahip Riccardo Seppia, 9.5 yıl hapse mahkum edildi.

03.05.2012 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'nın Genova kentine bağlı Sestri Beldesi'nde görev yaptığı sırada pedofili ve uyuşturucu satıcılığı suçlamasıyla tutuklanan Rahip Riccardo Seppia, 9.5 yıl hapse mahkum edildi. Rahip Seppia, vicdanını temizlemek için son duruşmada, ""Yaptığım ahlaksızlık için özür dilerim" dedi.

İnananlara örnek teşkil etmesi gerekirken, hakkındaki suçlamalarla dudak uçuklatan Rahip Riccardo Seppia, 9.5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Dosyasında, çocuklara cinsel istismarda bulunmak, onları fuhuşa itmek, küçük yaştakilere uyuşturucu satıcılığı ve çocuk pornografisiyle ilgili argümanlar bulundurmakla suçlanan, Santo Spirito Ponente Kilisesi Rahibi Seppia, son duruşmada pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Hakim Roberta Bossi'nin kararı yüzüne okuduğu Rahip, "Ahlak dışı davranışım için özür dilerim. Çok hatalar yaptım" dedi. Rahibin avukatı Paolo Bonanni ise müvekkiline verilen cezanın daha da indirilebileceğini söyledi. Savcılık, hazırladığı iddianamede söz konusu rahibin 11 yıl 8 ay hapsini istedi.

Bu suçlamalar nedeniyle 1 yıldan bu yana Marassi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Rahip Seppia, telekulakla yakayı ele vermişti. Hazırlanan iddianamede yer alan bilgilere göre, bir uyuşturucu soruşturmasına ilişkin yapılan telefon dinlemelerine takılan Rahip Seppia, uyuşturucu satıcılarıyla yaptığı bir konuşmada, "Nasıl oluyor da uyuşturucu kullanan ve çocuğunu satmak isteyen bir aile bulamıyorsunuz. 14 yaşın altındaki çocuklar hoşuma gidiyor, bana 10 yaşlarında bir çocuk bulun" dediği ortaya çıkmıştı. 18 yaşından küçüklerle para karşılığı seks yapmak, uyuşturucu kullanmak ve çocuk yaştaki gençlere uyuşturucu satmakla suçlanan Rahip Seppia'nın sık sık gece kulüplerine gittiği ve buralarda bir gecede yüzlerce Euro harcadığı da belirlenmişti. Seppia'nın satanizm eğiliminde olabileceği de şüpheler arasındaydı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sübyancı Rahibe 9,5 Yıl Hapis: Yaptığım Ahlaksızlık İçin Özür Dilerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement