''Suç Çetesi'' 7 Eylül Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

''Suç Çetesi'' 7 Eylül Sinemalarda

\'\'Suç Çetesi\'\' 7 Eylül Sinemalarda

Ruben Fleischer, Paul Lieberman ve Bruce Berman baş yapımcılar olarak görev aldılar.

17.07.2012 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"GANGSTER SQUAD"

Sene 1949 Los Angeles. Brooklyn'li acımasız çete kralı Mickey Cohen (Sean Penn) Chicago'nun batısındaki her türlü bahis, uyuşturucu, silah ve fahişelik gibi yasadışı yollardan kazandıklarıyla şehri yönetmektedir. Ustelik sadece kendi adamları değil, polis ve politikacılar da kontrolü altındadır. En cesur polisleri bile korkutan çete kralı, Teğmen John O'Mara (Josh Brolin) ve Jerry Wooters (Ryan Gosling) önderliğinde Los Angels Polis Departmanı'ndan küçük gizli bir birlik tarafından yıkılmak istenmektedir.

Ruben Fleischer ("Zombieland"), yönetmenliğindeki "Gangster Squad/Suç Çetesi'' Los Angeles Polis Departmanı'nın (LAPD) gelişmekte olan şehirlerini acımasız mafya babasından kurtarma çabasını anlatan heyecanlı bir film. Filmin Oscar® adayı başrol oyuncuları Josh Brolin ("Milk," "True Grit") ve Ryan Gosling ("Half Nelson," "Drive") LAPD'den Çavuş John O'Mara ve Jerry Wooters'ı, Akademi ödüllü Sean Penn ("Milk," "Mystic River") ise gerçek hayat hikayesine dayalı mafya babası Mickey Cohen'ı canlandırıyorlar. Film de ayrıca LAPD Şefi "Whiskey Bill" Parker rolünde Oscar adayı

Nick Nolte ("Warrior," "Affliction"), ve Wooters'ın dikkatini çeken, Cohen'ın sevgilisi rolündeki Grace Faraday'i ise Emma Stone canlandırıyor.

Film'de aynı zamanda şehrin en tehlikeli bölgesinde devriye gezen Coleman Harris rolünde Anthony Mackie ("The Adjustment Bureau"), deneysel askeri malzemeleriyle uğraşmayı oğlunun bisikletini tamir etmek kadar seven elektronik uzmanı Conwell Keeler rolunde Giovanni Ribisi ("Avatar"), Kennard'ın oldukça sabırsız yardımcısı Navidad Ramirez rolunde Michael Peña ("Battle Los Angeles") ve Olvera Caddesini koruyan Subay Max Kennard rolunde Robert Patrick ("Flags of Our Fathers") yer alıyorlar.

Yapımcılığını Dan Lin ("Sherlock Holmes"), Kevin McCormick ("The Lucky One") ve Michael Tadross'un ("Arthur") üstlendikleri filmin senaryosu Will Beall (TV's "Castle") tarafından Paul Lieberman'ın Gangster Squad romanına dayanılarak yazıldı. Ruben Fleischer, Paul Lieberman ve Bruce Berman baş yapımcılar olarak görev aldılar.

Fleisher'a sahne arkasında devamlı beraber çalıştığı yapım tasarımcısı Maher Ahmad, editör Alan Baumgarten ("30 Minutes or Less," "Zombieland"), Akademi Ödüllü görüntü yönetmeni Dion Beebe ("Memoirs of a Geisha") ve Oscar® adayı kostum tasarımcısı Mary Zophres ("True Grit") eşlik ediyorlar. Filmin müzikleri ise Steve Jablonsky'ye ("Transformers: Dark of the Moon") ait.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures ortaklığında bir Lin Pictures/Kevin McCormick yapımı olan Gangster Squad/Suç Çetesi"ni sunar. Film dünya çapında 7 Eylül 2012 tarihinden itibaren gösterime girecek. Dağıtımını, bir Warner Bros.Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures, seçilmiş bölgelerde Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Suç Çetesi'' 7 Eylül Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement