Suç Makinesinden Gazetecilere İlginç İfadeler: "Çıkışta Görüşürüz Seninle" - Son Dakika
3.Sayfa

Suç Makinesinden Gazetecilere İlginç İfadeler: "Çıkışta Görüşürüz Seninle"

Suç Makinesinden Gazetecilere İlginç İfadeler: "Çıkışta Görüşürüz Seninle"

Gaziantep’te farklı suçlardan 128 dosyası bulunan dolandırıcılık zanlısı, kendisini görüntüleyen gazeteciye, "Ekmeğinden ederim seni" diyerek tehdit savurdu.

14.09.2017 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te farklı suçlardan 128 dosyası bulunan dolandırıcılık zanlısı, kendisini görüntüleyen gazeteciye, "Ekmeğinden ederim seni" diyerek tehdit savurdu.

Gaziantep Emniyet müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık bürosu ekipleri, son bir yıl içerisinde Gaziantep ve Çevre illerden 500 bin TL tutarında dolandırıcılık iddiasıyla yaptıkları araştırmada Kadir Ç. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Hakkında çeşitli suçlardan 128 dosyası bulunan ve 7 farklı suçtan arandığı belirlenen zanlı, sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

Adliyeye şort ile giden ve saçını taradığı görülen zanlı, gazetecilere ilginç ifadeler kullandı. Rahat tavırları dikkat çeken zanlı, "Savcılık bırakırsa ne yapacaksın, benim yüzümü gösteriyorsun" dedi. Gazetecinin "Bırakılırsan, serbest bırakıldı yazarız" cevabı üzerine ise zanlı, "Olur mu bırakıldı diye yazsan. Benim resmimi niye çekiyorsun. Sanki adam öldürdük. Adamın asabını bozuyorlar ya" dedi.

Gazetecinin işini yapmaya devam etmesi üzerine ise zanlı, "Çek çek, kardeş iyi çek. Selamı mı da söyle. Gıcıklığıma çekiyorsun, kardeş. Çıkışta görüşürüz seninle. Ekmeğinden ederim seni" diye konuştu.

Polis ekipleri zanlıyı araca bindirerek, Gaziantep Adliyesine götürdü.

Öte yandan zanlının internet üzerinden gıda malzemesi satan firmalara ve çiftçilere ulaşarak, aldığı gıda ürünleri alıp, parasını daha sonra parasını ödeyeceğini söyleyerek insanları dolandırdığı ileri sürüldü. Zanlının bu yöntemle son bir yıl içerisinde yaklaşık 500 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Suç Makinesinden Gazetecilere İlginç İfadeler: 'Çıkışta Görüşürüz Seninle' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.


Advertisement