Şuhut'ta Tiyatro Gösterimi - Son Dakika
Güncel

Şuhut'ta Tiyatro Gösterimi

Şuhut\'ta Tiyatro Gösterimi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2 yaş ve üzeri öğrenci ve velilere “Sihirli kitaptaki süper kahramanlar” adlı tiyatro gösterimi sahnelendi.

15.02.2018 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 2 yaş ve üzeri öğrenci ve velilere "Sihirli kitaptaki süper kahramanlar" adlı tiyatro gösterimi sahnelendi.

Tiyatro gösteriminde arkadaşlık, doğa sevgisi, hayvan sevgisi, iyi insan olabilme gibi kavramları ele aldı. Anka Gösteri ve Sanat Merkezi Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Tolga Senem, Şuhut ilçesinde öğrenci ve velilere yönelik gerçekleşen tiyatro gösterisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyunumuzda; tüm çocukların ilgiyle izlediği çizgi film kahramanları yer almaktadır. Canlandırma olarak sahnelenmektedir. Kahramanların, çocukların renkli dünyasında kalıplaşarak bir idol haline gelmesi; aslında birer öğretici rolünde çocukların eğlenerek öğrenmesini destekleyen, iyi insan olmayı anlatan karakterlerdir. Çocukların hayal dünyasını kahramanlar aracılığıyla renklendirir. Hem görsel hem de işitsel açıdan çocukların eğlenceye doyacağı aynı zamanda gelişimlerine yararlı olan eğitici ve öğretici bir oyundur" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şuhut'ta Tiyatro Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement