Şükran Ovalı'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay'a manidar gönderme - Son Dakika
Spor

Şükran Ovalı'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay'a manidar gönderme

Caner Erkin, Asena Atalay'la süren çekişmeli nafaka davasını kazandı. Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı ise bu haberin ardından 'Mutlu mod' paylaşımı yaptı.

29.06.2019 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşandıktan sonra çekişmeli nafaka davası konusunda sürekli mahkemelik olan eski eşler Asena Atalay ve Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin krizinde çözüme ulaşıldı.

DAVAYI KAYBETTİ

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı 50 bin TL'lik nafaka davasını kaybetmesi üzerine Erkin'in eşi Şükran Ovalı'dan manidar bir paylaşım geldi.

Şükran Ovalı'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay'a manidar gönderme

ASENA'YA GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Şükran Ovalı, Caner Erkin'le sarmaş dolaş pozunu İngilizce "Mutlu mod (ruh hali)" notuyla paylaştı. İkilinin bu romantik pozu, Asena Atalay'a gönderme olarak yorumlandı.

Şükran Ovalı'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay'a manidar gönderme

"ŞÜKRAN'DAN NİSPET POZU"

Oğlu Çınar için aylık 50 bin lira isteyen Asena Atalay'ın aylık 3 bin lira nafaka almasına hükmedilen davanın ertesi günü Şükran Ovalı'dan böyle bir hamle gelmesi "Şükran'dan nispet pozu" dedirtti.

Şükran Ovalı\'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay\'a manidar gönderme

Son Dakika Spor Şükran Ovalı'dan, nafaka davasını kaybeden Asena Atalay'a manidar gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Can: 50 000 NEDIR KARDEŞİM NAFAKA ADI ALTINDA KADINLAR SASIRMIŞ 20 1 Yanıtla
  • Papazabi : 3 binlira mi tuvalet kagidini karsilamaz ayıptır gunahtir. 3 13 Yanıtla
  • Zynp: Tamam da yarın sen de aynı duruma düşebilirsin! 7 7 Yanıtla
  • Kimamınoğlu: 5 yıl içinde mal varlığımı 20 katına çıkaracağım. 4 2 Yanıtla
  • Mardinli47 : Çıplaklığın neresi medeni. Madem ki.medeni desenize o zaman hayvanlar bunlardan daha medeni. Vücudunu. Mal gib i ortay koyup ondan para kaza an namussuzlar sizin yüzünüzden. Şehveti zina. Arzusu kabaran geçler. Zinaya sürükleniyor. Çıplak hayvanlar Allahsızkar halkın ahlakını boza gavurlar Allah belanızı versin Allah milletimizi ıslah etsin amin amin amin 0 0 Yanıtla
  • Tuvalet kağıdı: Bu ülkede ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIP AİLE GEÇİNDİREN İNSANLAR VAR AYIP AYIP BİRDE UYANMADAN 3BİN NEDİR TUVALET KAĞIDI DİYOSUN!!! 0 0 Yanıtla
  • Filiz: Caner milyonlarca para kazanan bir futbolcu 3 milyar nafaka öz oglu için çok az bir para olmuş boşanmış olabilirler ama sultandan olan kızıyla oğlu maddi ve manevi acıdan eşit olmali 0 0 Yanıtla
  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.


Advertisement