Sulama Kanalına Düşen Müdür Yardımcısını Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Genel

Sulama Kanalına Düşen Müdür Yardımcısını Arama Çalışmaları Sürüyor

Sulama kanalına düşen müdür yardımcısını arama çalışmaları sürüyor Yapılan çalışmalar hakkında MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da bilgi aldıMERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşerek kaybolan Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu Müdür...

26.01.2019 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulama kanalına düşen müdür yardımcısını arama çalışmaları sürüyor

Yapılan çalışmalar hakkında MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da bilgi aldı

MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşerek kaybolan Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nihat Kaylı'yı arama çalışmaları sürerken, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22 Ocak tarihinde eski öğrencisiyle birlikte piknik yapmak için gittiği Kulak Mahallesi'nde sulama kanalına düşerek kaybolan müdür yardımcısı Nihat Kaylı'nın bulunması için yürütülen çalışmalara, sahil güvenlik dalış timi, AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri katılıyor. Arama çalışmaları sulama kanalının denize döküldüğü bölgede yoğunlaşırken, şu ana kadar bir sonuca ulaşılamadı.

Nihat Kaylı'nın yakınları da arama çalışmalarını endişe ile izlerken, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kayıp öğretmenin ağabeyi Aziz Kaylı ve diğer yakınları ile görüşen milletvekili Şimşek ile Belediye Başkanı Şevket Can, acılı aileyi teskin etmeye çalıştı.

Sulama Kanalına Düşen Müdür Yardımcısını Arama Çalışmaları Sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sulama Kanalına Düşen Müdür Yardımcısını Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement