Süleyman Hışıroğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Süleyman Hışıroğlu Seçim Sonuçları

Süleyman Hışıroğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DSP AYDIN büyükşehir belediye başkan adayı Süleyman Hışıroğlu oldu.

02.04.2019 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde DSP AYDIN büyükşehir belediye başkan adayı Süleyman Hışıroğlu oldu. DSP adayı Süleyman Hışıroğlu, AYDIN büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? AYDIN büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan DSP AYDIN büyükşehir belediye başkan adayı Süleyman Hışıroğlu ile ilgili seçim sonuçları ve AYDIN büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. DSP AYDIN büyükşehir belediye başkan adayı Süleyman Hışıroğlu oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte AYDIN büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. AYDIN aday yarışı ve AYDIN seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

AYDIN Seçim Bilgileri

  • AYDIN büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.754 olduğu belirlendi.
  • AYDIN büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.754 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • AYDIN büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 86,36 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • AYDIN büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 821.282 olduğu belirlendi.
  • AYDIN büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 709.289 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

DSP AYDIN Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Hışıroğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DSP AYDIN büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Süleyman Hışıroğlu, AYDIN yarışında % 0,61 oranında aldığı oy ile 4'nci oldu. Süleyman Hışıroğlu toplamda 4.188 adet oy sayısına ulaştı.

Süleyman Hışıroğlu Kimdir?

Süleyman Hışıroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde DSP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayıdır.

DSP AYDIN büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Süleyman Hışıroğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement