Süleyman Yeşilyurt Güvenlik Önlemi Altında Ceza Evinden Çıktı - Son Dakika
Güncel

Süleyman Yeşilyurt Güvenlik Önlemi Altında Ceza Evinden Çıktı

Süleyman Yeşilyurt Güvenlik Önlemi Altında Ceza Evinden Çıktı

HAKKINDA tahliye kararı verilen yazar Süleyman Yeşilyurt, tutuklu bulunduğu ceza evinden güvenlik önlemi altında çıkarıldı.

01.06.2017 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKINDA tahliye kararı verilen yazar Süleyman Yeşilyurt, tutuklu bulunduğu ceza evinden güvenlik önlemi altında çıkarıldı.

"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlamasıyla tutuklu bulunan yazar Süleyman Yeşilyurt, tahliye kararının ardından saat 20.00 sıralarında Metris Cezaevi'nden çıktı. Bir süre cezaevinin girişindeki danışma bölümünde bekleyen Yeşilyurt, can güvenliği olmadığı gerekçesiyle avukatı aracığıyla cezaevinden çıkışı için polis talebinde bulundu. Yaklaşık yarım saat sonra gelen sivil polisler, Yeşilyurt ve avukatına eşlik etti. İlk önce cezaevi bahçesine çağırılan taksiye binen Yeşilyurt, daha sonra kararını değiştirerek kendisine eskortluk yapan sivil polislerin aracına binip cezaevinden ayrıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Süleyman Yeşilyurt Güvenlik Önlemi Altında Ceza Evinden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı
    18:09 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı

    14. Beijing Uluslararası Film Festivali, film sektörünün gelişimini ele almak ve sektördeki kültürel etkileşimi teşvik etmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışından film yapımcılarını ağırlıyor. Festivalde bu yıl Tiantan Ödülü için 15 film yarışacak. Brezilya, festivalin onur konuğu olarak dört filmle temsil edilecek. Etkinlik boyunca 250'den fazla yerli ve yabancı film gösterilecek.

  • Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti
    18:08 Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Medine Porsuk'un kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Porsuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti
    17:58 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, 12 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle Kadir Özkaya'ya görevini devretti. Özkaya, AYM üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak Yüksek Mahkemenin başkanlığına seçildi. Görev devir töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.


Advertisement