Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Aday Adaylığını Açıkladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

06.10.2018 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Kentte bir düğün salonu önünde partililer tarafından karşılanan Eşkinat, burada yaptığı konuşmada, görev süresinde zamanın çok çabuk geçtiğini ama önemli olanın o süre içerisine sığdırılan dostluklar, sevgiler ve yapılan işler olduğunu söyledi.

Eşkinat, bu kentin çocukları olarak bu kente hizmet için yola çıktığını ifade ederek, "İlk yola çıktığımızda bize inananları mahcup edecek hiçbir şey yapmadık. Önümüzde 6 ayımız daha var. Kalan 6 ayda da eksiklerimizi tamamlamak boynumuzun borcu. İhale ve imardan ibaret olan belediyeciliğin bu iki konudan ibaret olmadığını inanarak yola çıkmıştık." dedi.

Genç ve yaşlı çok sayıda insan için çalışmalar yaptıklarını belirten Eşkinat, her zaman Tekirdağ'a daha iyi hizmet için mücadele ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement