Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2018 yılı Ekim ayı meclis toplantısı 3 Ekim günü gerçekleştirildi.

03.10.2018 17:03  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan toplantıda 6 gündem maddesinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda ihtisas komisyonlarına havale edilen ve komisyonlar tarafından karara bağlanan maddeler ile müdürlüklerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.

2019 YILI PERFORMANS PROGRAMI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantı, alınan yoklamanın ardından gündemin meclis üyelerine okunması ile başladı. Gündem maddeleri tek tek meclisin onayına sunularak değerlendirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce, grup başkanvekilleri meclis üyelerine sunulan 2019 yılı performans programı ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

KOMİSYON KARARLARI OYLAMAYA SUNULDU

Gündem maddelerinin ardından geçtiğimiz aylarda ihtisas komisyonlarına havale edilen evraklarla ilgili komisyonların kararları meclis üyelerinin onayına sunuldu. İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 10 ve Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonundan gelen 2 evrak oylanarak karara bağlandı.

Toplantının son bölümünde meclis gündemi oluşturulduktan sonra müdürlüklerden gelen gündem dışı evraklar da karara bağlandı. 21 gündem dışı evrak oylandı.

BÜTÇE TOPLANTISI 15 EKİM'DE YAPILACAK

Ara komisyonlar nedeniyle iki kez ara verilen toplantı, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından, 2019 yılı bütçe görüşmelerinin yapılması için 15 Ekim 2018 Pazartesi gününe ertelendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement