Sultanahmet'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Sultanahmet'teki Terör Saldırısı

CHP ve MHP Kütahya İl Başkanları, Sultanahmet"eki terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

14.01.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP ve MHP Kütahya İl Başkanları, Sultanahmet"eki terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sultanahmet'teki hain saldırı ile Türkiye'ye kastedenlerin emellerine asla ulaşamayacaklarını söyledi.

Terörü ve terörden beslenenleri kınayan Şahbaz, "Ülkemizi teröre kurban etmeyeceğiz. İstanbul'un kalbine, Sultanahmet meydanına yapılan hain saldırıyı kınıyoruz"

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker ise son zamanlarda Türkiye üzerinde bazı güçler tarafından gizli bir oyunlar oynandığını söyledi.

Oynanan oyunların amacının ülkeyi kargaşaya sürüklemek olduğuna dikkati çeken Türker, şunları kaydetti:

"Bu oyunlarla birlik ve beraberliğimizin bozulması amaçlanmaktadır. IŞİD terör örgütü tarafından Ankara ve İstanbul gibi büyük illerimiz hedef alınmakta ve özelikle insanların yoğun olduğu ortamlarda eylemlerini gerçekleştirerek daha fazla insanların ölmesi amaçlanmaktadır.

Bu eylemi düzenleyen ve planlayanların gözü dönmüş, insanlıktan nasibini almamış kandırılmış ve birileri tarafından kullanılan zavallı, cani insanlardır. Yetkililerin ise gerekli tedbirleri zamanında alması milletimizin beklentisidir. Ülkemizin huzur ve güvenini bozucu olayların olmasına fırsat verilmemesi en büyük arzumuzdur. Nereden gelirse gelsin, terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyor ve kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultanahmet'teki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement