Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde Değerlendirme Toplantısı

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü\'nde Değerlendirme Toplantısı

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaptığı toplantıyla bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

07.01.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaptığı toplantıyla bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Toplantıda, 2015 yılı içinde yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Sultanbeyli halkının huzurlu bir ortamda yaşamlarını devam ettirmeleri için gayret gösteren Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan toplantıyla 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Belediye Büyük Salon'da gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılında yapılacak çalışmalar da konuşuldu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada, "İstedik ki sizlerle geride bıraktığımız 2014 yılının değerlendirmesini yapalım. Bu vesileyle yapmış olduğumuz programımıza hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. 2014 yılını verimli çalışmalarla geride bıraktık. 2015 yılını da aynı çalışma azmiyle, aynı aidiyet duygusuyla, aynı özveriyle umarım geride bırakırız" dedi.

Sultanbeyli'nin kalkındığını, personelin çaba ve özverili çalışmasıyla geliştiğini ifade eden Başkan Keskin, "Daha fazla çalışmalıyız" diye konuştu.

Zabıta Müdürü Salih Nur, 2014 çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. 2014 yılında yapılan denetimler ve uygulanan cezai işlemlerle ilgili detaylı bilgi veren Nur, Ramazan'da ve Kurban Bayramı'nda gerçekleşen uygulamalara dikkat çekerek, "Çalışmalarımızı titizlikle yürüttük" dedi.

Programa katılan Belediye Başkan Yardımcıları Nizamettin Arslan, Dr. Ayhan Koç ve Yapı Kontrol Müdürü Bülent Heray da düşüncelerini paylaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement