Sultanbeyli Belediyespor 3. Lig'de - Son Dakika
Spor

Sultanbeyli Belediyespor 3. Lig'de

Sultanbeyli Belediyespor 3. Lig\'de

Sultanbeyli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grubu şampiyon olarak tamamlayarak adını Spor Toto 3. Lig’e yazdırmayı başardı.

13.04.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grubu şampiyon olarak tamamlayarak adını Spor Toto 3. Lig'e yazdırmayı başardı.

Sultanbeyli Belediyespor uzun zamandır hayalini kurduğu Spor Toto 3. Lig'e çıktı. BAL 9. Grubu şampiyon olarak tamamlayan takım, son oynadığı Elmasbahçeler Spor maçından da galip gelmesini bildi. Bursa Merinos Stadyumu'nda oynanan maçı Belediyespor 20. dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 galip bitirdi.

MAÇIN ARDINDAN BAYRAM HAVASI

90 dakikanın bitmesinin ardından hem maçın oynandığı stadyumda hem de Sultanbeyli'de bayram havası vardı. Maçı taraftarlarla stadyumda izleyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sahaya inerek futbolcuların, taraftarın ve teknik ekibin sevincine ortak oldu.

GÖLET STADYUMU TARİHİ BİR AN YAŞADI

Sultanbeyli Belediyespor şampiyonluk kutlamasını Gölet Stadyumu'nda yaptı. Spor spikeri Emre Tilev'in sunumuyla başlayan kutlamalar, havai fişek gösteriyle son buldu. Başkan Keskin, kutlamalara katılarak futbolcuları, teknik ekibi ve taraftarları tebrik etti. Zorlu bir yolculuk geçirdiklerini kaydeden Başkan Keskin, Sultanbeyli Belediyespor'un 3. Lig'i hakkettiğini ifade etti. Kutlamalarda teknik direktör Hüseyin Aydoğan, kulüp başkan vekili Dursun Ali Kaba ve futbolcular da duygularını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sultanbeyli Belediyespor 3. Lig'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement