Sultanbeyli'de Yapılan 400 Yataklı Devlet Hastanesinin Poliklinikleri Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Güncel

Sultanbeyli'de Yapılan 400 Yataklı Devlet Hastanesinin Poliklinikleri Hizmet Vermeye Başladı

Sultanbeyli'nin en büyük projelerinden biri ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıları sona erdirmesi beklenen 400 yataklı devlet hastanesinin poliklinik birimleri hizmet vermeye başladı.

15.01.2018 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'nin en büyük projelerinden biri ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıları sona erdirmesi beklenen 400 yataklı devlet hastanesinin poliklinik birimleri hizmet vermeye başladı.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı. Ortopedi, Dahiliye, Kulak Burun Boğaz (KBB) başta olmak üzere, 12 bölüm hastalara hizmet sunarken, acil, ameliyathane, yoğun bakım ve diğer ünitelerin, ilerleyen günlerde hizmete gireceği belirtildi.

Öte yandan, Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin hastaneye ulaşımları için ring otobüs seferi koydu. Kur'an Kursu Caddesi'nden sefere başlayacak olan araç, Merkez, Atatürk Caddesi, Bosna Bulvarı ve Selçukhan Caddesi güzergahını takip ederek yeni hastaneye ulaşacak.

Diğer taraftan Sultanbeyli Belediyesi'nin girişimleriyle oluşturulan 131 SB İETT hattıyla direkt hastaneye ulaşılabilirken, KM72, 132V, 131YS, 132M, 18M ve 131B hatlarıyla da bölgeye ulaşım sağlanabiliyor.

Polikliniklerde ilk defa tedavi olan hastalar hastanenin çok büyük ve güzel olduğunu, verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdikleri ve hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettikleri vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultanbeyli'de Yapılan 400 Yataklı Devlet Hastanesinin Poliklinikleri Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement