SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI, EVLERİ SU BASTI - 6 - Son Dakika
Güncel

SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI, EVLERİ SU BASTI - 6

SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI EVLERİ SU BASTIEmin YEŞİL - Serdar ALTINTEPE - Yalın ONAT - Doğan GÜNDOĞDU İSTANBUL DHA - İSTANBUL'da etkili olan kuvvetli yağış Sultangazi'de su baskınlarına yol açtı.

18.06.2021 15:16  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI EVLERİ SU BASTI

Emin YEŞİL - Serdar ALTINTEPE - Yalın ONAT - Doğan GÜNDOĞDU İSTANBUL DHA - İSTANBUL'da etkili olan kuvvetli yağış Sultangazi'de su baskınlarına yol açtı. Cebeci Mahallesi'nde bazı sokaklar su altında kaldı. Araçlar suda mahsur kalırken evleri de su bastı. Evini su basan Ayşe Şanlıoğlu, Hiç bir eşyam kalmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Her sene bu eşyaları atıyorum. Buraya para mı yeter dedi.

İstanbul'da kuvvetli yağış sonrası Sultangazi Cebeci Mahallesi 2536 sokak sular altında kaldı. Üç aracın mahsur kaldığı sokakta ev ve iş yerlerini su bastı. Evlerini su basan bazı mahalle sakinleri gözyaşlarına hakim olamazken, göle dönen sokağa çantası düşen bir kadının yardımına mahalle muhtarı Muhammet Ayşan yetişti. Ayşan, takım elbisesiyle suya girerek çantayı alıp, kadına teslim etti. İSKİ'nin ve ilçe Belediyesi'nin sokaktaki su tahliyesi ve çalışmaları devam ediyor.

HER SENE BU EŞYALARI ATIYORUZ

Bodrum katı evleri su bastı. Su basan evlerde eşyalar kullanılamaz hale geldi. Evini su basan Ayşe Şanlıoğlu Hiç bir eşyam kalmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Her sene bu eşyaları atıyorum. Buraya para mı yeter Eşim evin kredisini hala ödüyor. Yazık günah değil mi bize Her yerden su geldi, duvarlardan çıktı, oradan, buradan her yerden su geldi. 20 bin liradan çok zararım var. Nerede kalacağım, bilmiyorum, kalmaya da yerimiz yok diye konuştu.

10 DAKİKA İÇİNDE OLDU, EŞYALARIMI KURTARAMADIM

Aynı sokakta oturan Yaşar Demirtaş Bir yağmur başladı, 10 dakika içerisinde daire bu hale geldi. Eşyalarımı da kurtaramadım. Benim şuanda zararım 20-30 bin lira. Cebimden karşılıyorum, bu ilk değil. 4 sene oldu buradayız, 5. kez oldu. Bu gece nerede kalacağımı ben de bilmiyorum ya akrabalara gideceğiz ya bir yere gideceğiz dedi.\t

EVİNİ SU BASANLAR OTELDE KALACAK

Sultangazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin, evini su basanları ziyaret ederek, geceyi geçirmeleri için Belediye'ye bağlı otellere yönlendirdiği öğrenildi.

SULTANGAZİ\'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI, EVLERİ SU BASTI - 6
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI, EVLERİ SU BASTI - 6 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement