Boş yolda giderken arabayı bu hale getirdi! Akılalmaz kaza kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Boş yolda giderken arabayı bu hale getirdi! Akılalmaz kaza kamerada

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde seyir halindeki bir otomobil boş yolda kaza yaptı ve ters döndü. Aracın içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

05.07.2020 09:27  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de boş bir sokaktan geçerken park halindeki aracın üzerine çıkan otomobil ters döndü. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 AKC 204 plakalı otomobil, sokak üzerinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir sebeple park halindeki hafif ticari aracın üzerine çıktı. Sonrasında ise otomobil ters döndü.

2 KİŞİ YARALANDI

Otomobilin içinde bulunan karıkoca yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yardımı koştu. Haber verilmesi olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bulundukları yerden çıkarılan 2 yaralı ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Boş sokakta yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokakta ilerleyen otomobilin park halindeki bir hafif ticari araca yandan çarpması ve otomobilin ters dönmesi görülüyor. Kazayı gören vatandaşların yardıma koşması kameraya yansırken vatandaşlar uzun süre yaralıları çıkarmak için uğraşıyor.

Boş yolda giderken arabayı bu hale getirdi! Akılalmaz kaza kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Boş yolda giderken arabayı bu hale getirdi! Akılalmaz kaza kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • asd: şofor kadın degilse, bişey bilmiyorum :)) 2 0 Yanıtla hfdhd: kadın düşmanlığını böldüğüm için üzgünüm fakat kendisi erkek ;) 0 0
  • Gülen Adam :): Yüzde yüz şöförü kadındır :) 2 0 Yanıtla
  • Yo: Nekazasi araba kulanmasini bilmiyo. 2 0 Yanıtla
  • Umut: Değişik bir kaza. Otomatik arabanın cezası 1 0 Yanıtla
  • kas: şu ehliyetleri verirken biraz kontrol edin. boş yolda bu kazayı yapan, bir insanı cok kolay ezip öldürebilir. 1 0 Yanıtla
  • fikrimin ince gülü: Allah'tan trafiğe çıkamadan taklaya gelmiş..:) 1 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Az gelişmiş canlıların yaşadığı ortamlarda her şey olabilir 1 0 Yanıtla
  • Gereksiz...: Bence ehliyeti düğündeki dolarlar gibi dağıtmak yerine biraz dikkat ederek verirseniz hem tüm detaylarini öğrendiğiniz ama ismini sadece öğrenemediğiniz sürücümüzün hayatını hemde sokaktaki insanların hayatını tehlikeye atmamış olursunuz. Ama tabi siz şimdi beni suçlu ilan edersiniz bu daha kolay. 1 0 Yanıtla
  • Eda: Ne kullanmayı bilmemesi fizik kuralıba aykırı hız yok birsey yok 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement