Sultangazi'de İnşaat Alanında Toprak Kayması (4) - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de İnşaat Alanında Toprak Kayması (4)

Sultangazi'de bir inşaat alanında yapılan çalışmada toprak kayması meydana geldi.

17.01.2018 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de bir inşaat alanında yapılan çalışmada toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan bir kişinin olduğunun belirtilmesi üzerine kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İsmetpaşa Mahallesi 91. Sokak'ta bulunan inşaat alanında kazı çalışması yapılırken toprak kaydı. Toprak altında bir kişinin kaldığı belirtililirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Toprak altında kaldığı belirtilen kişinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de İnşaat Alanında Toprak Kayması (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin'de okul ve KETEM açılışını gerçekleştirdi
    17:10 Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin'de okul ve KETEM açılışını gerçekleştirdi

    Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin ilçesinde Yolbilen Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM'in açılışına katıldı. Açılışlara AK Parti Mardin Milletvekilleri, Nusaybin Kaymakamı ve diğer yetkililer ile vatandaşlar da katıldı.

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Gelibolu'daki Gazi Süleyman Paşa Türbesi ve Namık Kemal'in mezar restorasyonu revize projeyle devam edecek
    17:10 Gelibolu'daki Gazi Süleyman Paşa Türbesi ve Namık Kemal'in mezar restorasyonu revize projeyle devam edecek

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan Gazi Süleyman Paşa Türbesi ve Namık Kemal'in mezarının restorasyon çalışmaları revize projeyle sürdürülecek. Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, restorasyonun yüzde 50'sinin tamamlandığı ve Çanakkale Müze Müdürlüğü tarafından revize restorasyon projesinin istendiği belirtildi. Ayrıca, türbeyle ilgili gelen şikayetler üzerine gerekli tedbirlerin alınması için yükleniciden talepte bulunuldu.

  • Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, muhtarlarla bir araya geldi
    17:09 Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, muhtarlarla bir araya geldi

    Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek Kahramanmaraş merkezli depremlerin izlerini silmek için çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Toplantıda tanışma ve yeni dönemin yol haritası üzerine istişareler yapıldı.

  • Instagram'a dürtme özelliği geliyor
    17:09 Instagram'a dürtme özelliği geliyor

    20 yıl önce MSN'nin popüler olan 'Dürtme' özelliği şimdi de Instagram'a geliyor. Instagram, kullanıcıların birbirlerini dürtmesine olanak tanıyacak bir özelliği test ediyor. Bu yeni özellik, kullanıcıların etkileşimlerini artırarak sosyal medya deneyimlerini daha da kişiselleştirmeyi amaçlıyor.

  • Nothing Phone (2) için ChatGPT Güncellemesi Yayınlandı
    17:09 Nothing Phone (2) için ChatGPT Güncellemesi Yayınlandı

    Nothing Phone (2) için yayınlanan son güncelleme olan Nothing OS 2.5.5, ChatGPT eklentisini getiriyor. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar daha hızlı performans ve daha kolay erişim sağlayabilecekler. Ayrıca güncelleme notlarında kamera geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve yeni özellikler de yer alıyor. Nothing, bu ayın sonunda Phone (1) ve Phone (2a) için de ChatGPT eklentisini yayınlayacak. Haziran ayında ise Ear ve Ear (a) ürünlerine de ChatGPT entegrasyonunu duyuracak.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Urla Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
    17:09 Urla Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

    Urla Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında görüşülen 2023 Yılı Faaliyet Raporu, denetim ve inceleme yolu açık olmak üzere şerh konularak oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca CHP Grup Sözcüsü Alp Bölükbaşı, denetim raporunun daha detaylı olarak incelenmesi için bir komisyon kurulması önerisinde bulundu.

  • Beykoz Belediyesi'nin 3 Milyar TL Borcu Var
    17:09 Beykoz Belediyesi'nin 3 Milyar TL Borcu Var

    İstanbul'da AKP'den CHP'ye geçen Beykoz Belediyesi'nin Belediye Başkanı Alaattin Köseler, belediyenin yaklaşık 3 milyar TL borçla devir aldıklarını açıkladı. Köseler, borcun faizleriyle birlikte 3 milyar TL'ye yaklaşacağını tahmin ettiğini belirtti.

  • Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı
    17:08 Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı

    Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde jandarma kıyafeti giyerek vatandaşların kimliklerini kontrol ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı. Müftü Mahallesi'nde jandarma kıyafeti giyen genç bir kadının yolda kimlik kontrolü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, sahil kesiminde vatandaşların kimliklerini kontrol eden G.S'ye kimlik kartını sordu. Kartının bulunmadığını söyleyen kadın gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, jandarma mesleğini çok sevdiğini ve temin ettiği kıyafetlerle kimliklere baktığını anlatan G.S, işlemlerinin ardından salıverildi.

  • Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kırgın Esnafları Barıştırdı
    17:06 Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kırgın Esnafları Barıştırdı

    Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları sırasında kırgın olduklarını öğrendiği iki esnafı barıştırdı ve misafir oldu. Tavlı, esnaflarla bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi.


Advertisement