Sultangazi'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'deki Silahlı Kavga

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla'nın mezarını ziyaret için gittiği Giresun'da gözaltına alınan Haydar D, Gazi Mahallesi'nde 23 Şubat'ta çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla tutuklandı.

21.04.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla'nın mezarını ziyaret için gittiği Giresun'da gözaltına alınan Haydar D, Gazi Mahallesi'nde 23 Şubat'ta çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Yayla'nın mezarını ziyaret amacıyla kentten Giresun'a giden ve gözaltına alınanlarla ilgili inceleme başlattı.

Polis, gözaltındaki şüphelilerden Haydar D'nin, 23 Şubat'ta Gazi Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan ve Murat Çelik ile Mehmet Emin Akgül'ün hayatını kaybettiği, Mustafa Ürek'in de yaralandığı silahlı kavgaya karıştığını tespit etti.

İstanbul'a getirilerek sorgulanan şüpheli, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Giresun'da üç gün önce, savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla'nın mezarını ziyaret etmek için kente gelen 53 kişi, çıkan arbedede gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultangazi'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement