Sultanhisar'da Cumhuriyet Coşkusu Ferhat Göçer ile Renklendi - Son Dakika
Yerel

Sultanhisar'da Cumhuriyet Coşkusu Ferhat Göçer ile Renklendi

Sultanhisar\'da Cumhuriyet Coşkusu Ferhat Göçer ile Renklendi

Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 90.Yılı kutlamaları Sultanhisar ilçesinde renkli geçti.

30.10.2013 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 90. Yılı kutlamaları Sultanhisar ilçesinde renkli geçti. Sultanhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Şöleni'nde sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer ilçe halkını unutulmaz bir gece yaşattı.

Sultanhisar 5 Eylül Meydanı'nda düzenlenen ücretsiz halk konserine binlerce vatandaşın yanı sıra Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi ve protokol üyeleri katıldı.

Akşam saatlerinde başlayan Ferhat Göçer konserinde Belediye tarafından tüm konuklara Türk Bayrağı ve şapka dağıtıldı. Konseri Ayyıldızlı şapka ve ellerindeki Türk Bayrakları ile izleyen vatandaşlar geceye ayrı bir renk katarken, gecenin finalinde 10. Yıl Marşı eşliğinde havai fişek gösteri sunuldu.

İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'e Belediye Başkanı Ertegün Ünal tarafından fahri hemşehrilik beratının da verildiği gecede konuşan Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Cumhuriyet'in 90. Yılıını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, Sultanhisar'ı Atatürk'ün gösterdiği Muasır Medeniyet Seviyesi'ne ulaştırtmak için hiç yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

İlçenin kalkınmasında ve projelere verdiği desteklerden dolayı AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e de teşekkür eden Belediye Başkanı Ünal, son 4 yılda ilçeye özel sektörün 77.5 trilyon, kamuda ise 32 trilyon olmak üzere eski para ile yaklaşık 100 trilyon yatırımın gerçekleştiğini belirterek "Katkı sağlayan herkese müteşekkiriz" dedi.

Belediye Meclis üyelerini de hizmetlerinden dolayı teşekkür şilti veren Başkan Ünal, "Sultanhisar için gece gündüz çalışmaya hazırız. Cumhuriyetimizin 90. Yılında halkımıza bu yatırımlarla bayram hediyesi sunmak istedik" diye konuştu.

Gece geç saatlere kadar devam eden etkinliğin sonunda havai fişek gösterileri geceye ayrı bir renk kattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanhisar'da Cumhuriyet Coşkusu Ferhat Göçer ile Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement