Sultanhisar'da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Sultanhisar'da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak

Sultanhisar\'da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yapılacak olan 60 yataklı ve her türlü sosyal yaşam alanına sahip lüks huzurevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

09.07.2013 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanhisar ilçesinde Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sultanhisar Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanan Huzurevi için temel atma töreni düzenlendi. Törene; Aydın Valisi Kerem Al, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Meclis Üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Kerem Al, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal kısa birer konuşma yaparak yaşlıların sahip çıkılmasının önemine değindiler. Konuşmalardan sonra Roman Dans Gösteri Grubunun gösterileri izleyenlerden alkış aldı.

60 yataklı, 4 katlı, 1800 m2 ve yaklaşık maliyeti 8 milyon TL. olan Sultanhisar Huzurevinin arsası Sultanhisar Belediyesi tarafından karşılandı. 400 günde tamamlanarak hizmete girecek olan huzurevinin temeline ilk harcı Vali Kerem Al, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal butona birlikte basarak attılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultanhisar'da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement