Sultanhisar'ın Camileri Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika
Yerel

Sultanhisar'ın Camileri Kurban Bayramına Hazır

Sultanhisar\'ın Camileri Kurban Bayramına Hazır

Sultanhisar ilçe merkezinde bulunan tüm camiler, Sultanhisar Belediyesi tarafından temizlenerek Kurban Bayramı'na hazırlandı.

20.09.2013 14:00  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanhisar ilçe merkezinde bulunan tüm camiler, Sultanhisar Belediyesi tarafından temizlenerek Kurban Bayramı'na hazırlandı.

Sultanhisar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent merkezindeki camileri bayrama hazırladı. İlçe merkezinde bulnan beş camide bayram temizliği yapan belediye ekipleri, camilerin içerisi ve çevresini bakım ve çevre düzenlemesinden geçirdi. Sultan Belediyesi ekipleri ayrıca yeni yapılan ve bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Anadolu Lisesi binasının inşaat temizliği de 10 günde tamamlandı. Sultanhisar Belediyesi tarafından özel bir temizlik firmasına yaptırılan çalışmaların 7 bin TL'ye mal olduğu öğrenildi.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini amaçladıklarını belirten Ertegün Ünal, bayram öncesi ilçe genelinde son hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti. Periyodik olarak Kurban Bayramına kadar bütün camileri pırıl pırıl yapacaklarını işaret eden Ünal, "Daha önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da halkımızın gönül rahatlığında bayramlarını geçirmesi için ekipler tarafından çalışmalarımız sürdürülmektedir.İlçe genelindeki şu an 5 camiyi Kurban Bayramı öncesi temizlettirerek bayrama hazır hale getirdik. 5 camide avlu temizliği, cam ve zemin temizliği yaptırdık. İbadet mekanlarımıza, hepimizin göz bebeği gibi bakması gerekiyor. Müslümanların huzur içerisinde namaz kılması için camilerimizin temiz olması çok önemli. Amacımız, temiz olan camilerimizi daha temiz hale getirerek, halkımızın daha rahat ve daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanhisar'ın Camileri Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement