Suluova'da Birlik ve Beraberlik İftarı - Son Dakika
Güncel

Suluova'da Birlik ve Beraberlik İftarı

Suluova\'da Birlik ve Beraberlik İftarı

Suluova Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

19.06.2017 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

Orta Mahalle'de gerçekleştirilen iftarda konuşan Kaymakam Vural Karagül, iftar programının birlik ve beraberliği daha çok perçinlediğini söyledi.

Karagül, "Sizlerle aynı şehirde kader birliği yaparken aynı sofrada da ekmeği ve duayı paylaşmak istedik. Kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik eder, sofralarınızın bereketli olmasını dilerim. Bu mübarek günler tüm Müslüman aleminin refaha ve huzura kavuşmasına vesile olsun." dedi.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek ise ramazan ayında manevi iklimin tüm şehri kapladığı nadir yerlerden birinin Suluova olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"İslam dini dünyadaki barışı ve huzuru tesis edecektir. Ramazandaki bu bereketli sofralarda oluşan paylaşımlara dünyanın ihtiyacı var. Ama maalesef batı dünyası, tüm İslam alemini karıştırmayı ve onun kaynaklarını kendine taşıyarak İslam ülkelerini sömürmeyi kendine ilke edinmiş. Bunun için de her türlü terör örgütlerini kullanıyor ama unutmasınlar ki Türk milleti bu coğrafyada yeniden bir medeniyet inşa edecek ve bu coğrafyayı artık sömürmesine izin vermeyecektir. Bunu hep birlikte başarmayı Allah bize nasip etsin. Bayramınız mübarek olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da Birlik ve Beraberlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement