Suluova'da Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Suluova'da Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında Suluova'da TUBİTAK Bilim Fuarı açıldıSuluova Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen açılış törenine, Suluova Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Fatih Üçok, protokol üyeleri ve...

10.05.2017 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında Suluova'da TUBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen açılış törenine, Suluova Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Fatih Üçok, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karagül, hızla ilerleyen ve değişen dünyada bilimsel düşüncenin ve bunu hayatın her alanında uygulama zorunluluğu ortaya çıktığını söyledi.

Bu tür etkinlikleri çocukların gelişmesi açısından çok önemli bulduğunu ifade eden Karagül, "İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimiz, bu fuarlar sayesinde bilimi severek kendilerini geliştirme fırsatı buluyor ve daha fazla öğrenme ihtiyacı hissediyorlar. Bizler de yöneticiler olarak, öğrencilerimizin bu konudaki çalışmalarını destekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement