Sümeyye Erdoğan Ne Kadar Maaş Alıyor? - Son Dakika
Güncel

Sümeyye Erdoğan Ne Kadar Maaş Alıyor?

Sümeyye Erdoğan Ne Kadar Maaş Alıyor?

Son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde Sümeyye Erdoğan hakkında dolaşan iddialara Hüseyin Çelik'ten yalanlama geldi.

13.01.2013 22:05  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın "bir kuruş bile ücret almadığını" bildirdi.

SOSYAL MEDYA BALONU

Çelik, Twitter hesabı üzerinden takipçilerine, son günlerin tartışmalı konusu olan Sümeyye Erdoğan'ın görevi karşılığı astronomik maaş aldığı iddiaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Çelik, "Başbakanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan'ın yüksek bir maaşla babasına danışmanlık yaptığı iddiası tümüyle yalandır. Sayın Sümeyye Erdoğan, Ak Parti'den de resmi kuruluşlardan da bir kuruş bile ücret almamaktadır" dedi.

Son birkaç gündür sosyal medya'da Başbakan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın danışman olarak 52 bin lira aldığı iddia ediliyordu. Bu iddia kısa sürede o kadar çok paylaşıldı ki hiçbir kaynağı olmamasına rağmen insanlar bu haberi paylaşmaya başladılar.

Öyle ki söz konusu haberler paylaşılırken Sümeyye Erdoğan'ın Amerika'da okumuşluğuna vurgu yaparak farklı anlamlar da çıkarılmaya çalışıldı. Hatta hiçbir alakası olmamasına rağmen Sümeyye Erdoğan'ın daha önce katıldığı bir piknikte kadın ve erkeklerin ayrı ayrı oturması bile bu konu ile alakadar edildi.

Müslüman Öğrenciler Birliği'ne üye olması, hatta bu süre zarfında Arapça öğrenmiş olması bile farklı bir anlama geliyormuş gibi anlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sümeyye Erdoğan Ne Kadar Maaş Alıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement