Sunderland Cephesi: Lens'i Gelecek Sezon Bırakmayız - Son Dakika
Spor

Sunderland Cephesi: Lens'i Gelecek Sezon Bırakmayız

Son maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Jeremain Lens için Sunderland yönetimi, "Bu sene David Moyes Lens'i istemedi fakat yerine gelecek yeni hoca isteyebilir, o yüzden bırakmayız." dedi.

02.10.2016 12:48  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, "Parayı seçseydim Fenerbahçe'ye gelmezdim" açıklamasıyla tercihini ilk günden bu yana belli ediyor. Ailesini İstanbul'a getiren yıldız futbolcunun Türkiye'de kalıcı olmak için de büyük bir çaba sarf ettiği ifade ediliyor. Hatta oyuncu, bonservisinin alınması konusunda yönetime de baskı yapıyor.

"HOCA İSTEMEDİ BELKİ YENİ GELECEK OYNATIR"

Lens'i, Fenerbahçe'ye kiralayan ve Premier Lig'de tam bir hayal kırıklığı yaşayan Sunderland, Hollandalı konusunda beklemede...

Ağustos sonunda oyuncunun Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak bakan kulüp, satın alma opsiyonu için Fenerbahçe'den 15 milyon Euro garanti istedi. Ancak FFP kuralları gereği bu garanti verilemedi. Fenerbahçe'nin garanti verilmeden satın alma opsiyonu koydurma talebini ise İngilizler reddetti.

Sunderland yönetiminin menajer David Moyes'in kulüpteki geleceğinin belirsizliğini koruması nedeniyle Fenerbahçe'ye opsiyon koydurmak istemediği öğrenildi. İngilizlerin, "Lens'i almak için Dinamo Kiev'e 17 milyon Euro verdik ama şimdiki hoca istemedi. Belki bir sonraki oynatır. Bu yüzden bırakmayız" dedikleri bildirildi.

(Sabah)

Sunderland Cephesi: Lens\'i Gelecek Sezon Bırakmayız

Son Dakika Spor Sunderland Cephesi: Lens'i Gelecek Sezon Bırakmayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement