"Süper Bölge Şampiyonu" - Son Dakika
Güncel

"Süper Bölge Şampiyonu"

"Süper Bölge Şampiyonu"

Mardin Artuklu Üniversitesi Süper Bölge Şampiyonu oldu

25.06.2012 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firmasının ortaklaşa organize ettiği üniversitelerarası halı saha futbol turnuvasında, Mardin Artuklu Üniversitesi Kartallar spor Futbol Takımı "Süper Bölge Şampiyonu" oldu.

Türkiye genelinde, tüm üniversite takımlarının katıldığı halı saha futbol turnuvasında, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bütün üniversite takımlarına karşı galibiyet elde ettikten sonra bölge birincisi olan Kartallar Spor, final maçında Doğu Anadolu Bölgesi şampiyonunu da mağlup ederek süper bölge şampiyonluğuna hak kazandı.

Üniversite kategorisinde 67 üniversite takımının katılım gösterdiği bölge birinciliği maçlarından sonra, 1 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonasının süper finalinde oynama hakkı kazanan Mardin Artuklu Üniversitesi'nin genel sekreteri Şahin Arpağ, yeni bir üniversite olduklarına dikkat çekerek:

"Artuklu Üniversitesi kısa zamanda gösterdiği başarılarla bölgenin sadece bilimsel, kültürel ve ekonomik alanlarında değil spor alanında da en önemli lokomotifi konumda olduğunu göstermiştir." dedi.

İki yıldır verdikleri emeğin sonucunda Türkiye genelinde yapılan Üniversiteler Süper Ligi şampiyonasında finale yükselmenin haklı sevinicini yaşadıklarını belirten Kartallar Spor Teknik Direktörü Veysi Yesin ise hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, Kültür ve Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan ve takımlarına desteklerini esirgemeyen Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Serdar Bedii Omay'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Süper Bölge Şampiyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement