"Süper kahraman" misyonunu anlatmaya çalıştı, pirzolaya doyamayan vatandaşın cevabı kırdı geçirdi - Son Dakika
Güncel

"Süper kahraman" misyonunu anlatmaya çalıştı, pirzolaya doyamayan vatandaşın cevabı kırdı geçirdi

Türk örümcek adamın vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbeti izleyenler yaşanan komik diyalogla kahkahalara boğuldu. Örümcek adamın, "İnsanların sadece filmde gördüğü bir kahramanı insanlara canlı göstermek için bunu yapıyorum" sözlerine bir vatandaş, "Tebrik ederim ben de bayadır görmüyordum" şeklinde yanıt verdi.

11.06.2021 15:37  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk örümcek adam olarak bilinen Burak Soylu'nun bir lokantada yemek yiyen vatandaşlarla sohbeti izleyenleri güldürdü. Yemek sırasında kendini ve amaçlarını anlatan Soylu'ya karşılık veren vatandaş , "Tebrik ederim ben de bayadır görmüyordum" cümlesi sosyal medya kullanıcılarını kahkahaya boğdu.

CEVABI GÜLDÜRDÜ

Videoda Burak Soylu, "İnsanların sadece filmde gördüğü bir kahramanı insanlara canlı göstermek, insanlara biraz sevgi katmak ve insanlara güzel mesajlar vermek için bunu yapıyorum" sözlerine karşılık cevap veren vatandaş, "tebrik ederim ben de bayadır görmüyordum" cevabı verdi.

"Süper kahraman" misyonunu anlatmaya çalıştı, pirzolaya doyamayan vatandaşın cevabı kırdı geçirdi

Son Dakika Güncel 'Süper kahraman' misyonunu anlatmaya çalıştı, pirzolaya doyamayan vatandaşın cevabı kırdı geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AVCI DOSTLAR: la arkadaş bırakın şu amerikan uşaklığını neyin süper kahramanlığından bahsediyorsunuz 14 10 Yanıtla

Advertisement