Son dakika Adanaspor haberleri, Adanaspor son dakika, son dakika Adanaspor

Son Dakika Adanaspor Haberleri

  • Göztepe, Trendyol 1. Lig'de 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı
    13:14 Göztepe, Trendyol 1. Lig'de 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı

    Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik alan Göztepe, bu süreçte yenilgi yüzü görmedi. İkinci sırada bulunan Göztepe, en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atmış durumda. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyararak, Süper Lig için daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

  • Trendyol 1. Lig'de 27. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu
    17 Mar Trendyol 1. Lig'de 27. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu

    Trendyol 1. Lig'de 27. hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Lider Eyüpspor, Teksüt Bandırmaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek puan farkını 8'e çıkardı. Sakaryaspor ise Altay'ı 2-0 mağlup etti. Puan durumu şu şekildedir: 1. Eyüpspor 64 puan, 2. Göztepe 56 puan, 3. Sakaryaspor 47 puan.

  • Kemal Kılıç: Çok ağır bir kaybetme
    17 Mar Kemal Kılıç: Çok ağır bir kaybetme

    Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Ümraniyespor yenilgisini çok ağır bir kaybetme olarak değerlendirdiğini ve düşme potasına indiklerini söyledi. Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımın kötü başladığı mücadeleyi dengeye oturttuklarını ancak gol şanslarını kullanamadıklarını belirtti. Ayrıca, bundan sonraki mücadelelerde düşme potasında olan takımlar arasında büyük bir mücadele izleneceğini ifade etti.

  • Ümraniyespor, Adanaspor'u 2-0 mağlup etti
    17 Mar Ümraniyespor, Adanaspor'u 2-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Ümraniyespor, evinde konuk ettiği Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçta Ümraniyespor'un gollerini Glumac ve İlhami Siraçhan Nas attı.

  • Ümraniyespor, Adanaspor'u 2-0 mağlup etti
    17 Mar Ümraniyespor, Adanaspor'u 2-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçta Ümraniyespor'un gollerini Glumac ve İlhami Siraçhan Nas attı.

  • Adanaspor, Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    15 Mar Adanaspor, Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın gözetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Isınma bölümünün ardından futbolcular, pas çalışmalarına geçti ve antrenman taktik çalışmalarıyla tamamlandı.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak
    15 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın programı belirlendi. Maçlar, farklı tarihlerde ve farklı sahalarda gerçekleşecek.

  • PFDK kararları açıklandı
    14 Mar PFDK kararları açıklandı

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası kulüplere verilen cezaları açıkladı.

  • Adanaspor, Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    14 Mar Adanaspor, Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketleri ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirildi. Adanaspor, Ümraniyespor ile pazar günü saat 16.00'da Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

  • Trendyol 1. Lig'de 28 ve 29. haftaların programı açıklandı
    14 Mar Trendyol 1. Lig'de 28 ve 29. haftaların programı açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Trendyol 1. Lig'de 28. ve 29. haftaların müsabaka programı belirlendi. 28. haftada ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Sakaryaspor, Ankara Keçiörengücü-Ahlatcı Çoruk FK, Boluspor-Gençlerbirliği ve diğer maçlar oynanacak. 29. haftada ise Bodrum FK-Ankara Keçiörengücü, Ümraniyespor-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Sakaryaspor-Boluspor ve diğer maçlar yer alacak.

  • Trendyol 1. Lig'de 27. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu
    14 Mar Trendyol 1. Lig'de 27. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında görev yapacak hakemler belirlendi. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler arasında Erkan Özdamar, Erdem Mertoğlu, Oğuzhan Aksu, Mustafa Kürşad Filiz, Alpaslan Şen, Sarper Barış Saka, Ayberk Demirbaş, Batuhan Kolak ve Ali Yılmaz yer alıyor.

  • Trendyol 1. Lig, 27. hafta maçlarına sahne olacak
    14 Mar Trendyol 1. Lig, 27. hafta maçlarına sahne olacak

    Gençlerbirliği, Kocaelispor'la karşılaşacak olan Trendyol 1. Lig'in 27. hafta maçları başlıyor. Haftanın açılış karşılaşması Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. İşte haftanın programı: Gençlerbirliği-Kocaelispor, Teksüt Bandırmaspor-Eyüpspor, Ahlatcı Çorum FK-Manisa FK, Göztepe-Ankara Keçiörengücü, Bodrum FK-Boluspor, Erzurumspor FK-Tuzlaspor, Ümraniyespor-Adanaspor, Bitexen Giresunspor-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Sakaryaspor-Altay.

  • TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti
    12 Mar TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüplerini disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den iki başkan ve dokuz kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Hatayspor, Pendikspor ve Gaziantep FK farklı gerekçelerle disipline verildi. Ayrıca Trendyol 1. Lig'den Adanaspor, Sakaryaspor, Eyüpspor, Kocaelispor kulüpleriyle Kocaelispor yöneticisi Selçuk Kösemen, futbolcular David Skhirtladze ve Oğuz Ceylan, Teksüt Bandırmaspor Antrenörü Burhan Alıcı, Tuzlaspor yöneticisi Selahattin Çevik de disipline sevk edildi.

  • Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Önder Karaveli olacak
    11 Mar Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Önder Karaveli olacak

    Teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik'in istifa ettiği Eskişehirspor'un başına geleceği iddia edilen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Önder Karaveli'nin yarın imza atması bekleniyor.

  • Trendyol 1. Lig'de 26. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu
    11 Mar Trendyol 1. Lig'de 26. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu

    Trendyol 1. Lig'de 26. hafta sonunda Manisa FK, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup ederek galip geldi. Göztepe ise ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerek liderlik mücadelesini sürdürdü. Eyüpspor ise Ahlatcı Çorum FK'ya 1-0 mağlup olarak liderlik koltuğunu kaybetti. Göztepe, 8 maç kala Kocaelispor ile 10 puanlık fark yakalayarak avantaj sağladı.

  • Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Pendikspor maçında attığı golle 20. gole ulaştı
    10 Mar Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Pendikspor maçında attığı golle 20. gole ulaştı

    Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Pendikspor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken bu sezonki 20. golüne ulaştı. Batshuayi, ligde Kayserispor maçında hat-trick, Türkiye Kupası maçında Adanaspor'a karşı da 4 gol atma başarısı gösterirken, bu sezon 3 kulvarda 20. golüne ulaştı.

  • Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı
    09 Mar Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı

    Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, Sakaryaspor ile oynanan maçın kaliteli ve tempolu geçtiğini belirtti. Kılıç, rakiplerinin gücünü ve son haftalardaki sıkıntılarını hesaba katarak beraberlikten memnun olduklarını söyledi. Sakaryaspor cephesinde ise Teknik Sorumlu Turgay Karslı, istedikleri oyunu sergileyemediklerini ve daha mücadeleci bir takım olmaları gerektiğini ifade etti.

  • Adanaspor ile Sakaryaspor 0-0 berabere kaldı
    09 Mar Adanaspor ile Sakaryaspor 0-0 berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor ile Sakaryaspor arasında oynanan maç 0-0 berabere sonuçlandı. Maçta her iki takım da gol bulamayarak birer puanla sahadan ayrıldı.

  • Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı
    09 Mar Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor, evinde karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçta her iki takım da gol bulamadı. Adanaspor'un birçok gol pozisyonuna rağmen kaleci Cihan ve savunma etkili bir performans sergiledi. Sakaryaspor ise hücumda etkisiz kaldı. Maçın sonucunda her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

  • 19 Yaş Altı Futsal Milli Takımı, Karadağ ile hazırlık maçlarına çıkacak
    08 Mar 19 Yaş Altı Futsal Milli Takımı, Karadağ ile hazırlık maçlarına çıkacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan bilgilere göre, 19 Yaş Altı Futsal Milli Takımı, Antalya'da Karadağ ile yapacağı hazırlık maçları için kadro belirledi. Teknik direktör Murat Kaya yönetimindeki milli takım, maçları Antalya Manavgat Mehmet Akif Spor Salonu'nda oynayacak. Oyuncular yarın Antalya Havaalanı'nda toplanacak ve ilk maçlarını 12 Mart Salı günü oynayacaklar.

  • Trendyol 1. Lig'de 26. hafta hakemleri açıklandı
    07 Mar Trendyol 1. Lig'de 26. hafta hakemleri açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 26. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemleri açıkladı. Müsabakaların yönetiminde Dijital Atama Yöntemi kullanılacak.

  • Göztepe'nin kalecisi Mateusz Lis, son 5 maçta da gole izin vermedi
    07 Mar Göztepe'nin kalecisi Mateusz Lis, son 5 maçta da gole izin vermedi

    Göztepe'nin Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan kaleci Mateusz Lis, takımının en istikrarlı oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Lis, bu sezon oynadığı 24 maçın 15'inde gole izin vermedi.

  • Trendyol 1. Lig'de 26. hafta heyecanı devam ediyor
    07 Mar Trendyol 1. Lig'de 26. hafta heyecanı devam ediyor

    Trendyol 1. Lig'de heyecan 26. hafta maçlarıyla devam edecek. Boluspor ile Bitexen Giresunspor yarın karşı karşıya gelecek. Haftanın programı şu şekilde: Boluspor-Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor-Bodrum FK, Adanaspor-Sakaryaspor, Eyüpspor-Ahlatcı Çorum FK, Altay-Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü-Erzurumspor FK, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Göztepe, Kocaelispor-Tuzlaspor, Manisa FK-Ümraniyespor.

  • Adanaspor, Sakaryaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    06 Mar Adanaspor, Sakaryaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında evinde Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi.

  • Adanaspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı
    05 Mar Adanaspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı

    Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında evinde Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Adanaspor, Sakaryaspor ile 9 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

  • Romulo Cardoso Göztepe'ye 5 gole doğrudan katkı sağladı
    05 Mar Romulo Cardoso Göztepe'ye 5 gole doğrudan katkı sağladı

    Göztepe'nin Club Athletico Paranaense'den transfer ettiği Romulo Cardoso, çıktığı 4 maçta 3 gol 2 asist yaparak takıma 5 gol katkısı sağladı. Boluspor maçında attığı 2 golle taraftarların önünde ilk gollerini atan Romulo, tribüne çağrılarak üçlü çektirdi.

  • Trendyol 1. Lig'de 25. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu
    04 Mar Trendyol 1. Lig'de 25. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu

    Haftanın kapanış müsabakasında Gençlerbirliği, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Bodrum FK deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Eyüpspor, puanını 61'e yükselterek 9 puan farkla zirvedeki yerini korudu. Göztepe ise sahasında Boluspor'u 2-0'lık skorla geçerek haftayı ikinci sırada tamamladı.

  • Sakaryaspor, Adanaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    04 Mar Sakaryaspor, Adanaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Tuncay Şanlı yönetiminde Rüstemler Tesisleri'nde idmana çıkan futbolcular, dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalıştı. Dino Ndlovu takımdan ayrı düz koşu yaparken, Burak Süleyman, Oğuz Yıldırım, Rajko Rotman ve Hasan Kılıç ise antrenmana katılmadı. Sakarya temsilcisi, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Sakaryaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına antrenmanla başladı
    04 Mar Sakaryaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına antrenmanla başladı

    Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına antrenmanla başladı. Teknik Direktör Tuncay Şanlı yönetimindeki antrenman, dinamik ısınma, istasyon çalışması, taktik ve şut çalışmalarıyla tamamlandı.

  • Altay, dış sahada zorlanıyor
    04 Mar Altay, dış sahada zorlanıyor

    Altay, Trendyol 1. Lig'de dış sahada sadece 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. İç sahada ise daha iyi bir performans sergiliyor.

  • Bitexen Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 yenildi
    03 Mar Bitexen Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 yenildi

    Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, Adanaspor maçında pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti.

  • Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 mağlup oldu
    03 Mar Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 mağlup oldu

    Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Giresunspor, sahasında Adanaspor'a 1-0 mağlup oldu. Teknik direktörler, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, maçın sonucunu kalitenin belirlediğini ve eksikliklerinin olduğunu söyledi. Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise galibiyetin ligde tutunma adına önemli olduğunu ifade etti.

  • Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 mağlup oldu
    03 Mar Giresunspor, Adanaspor'a 1-0 mağlup oldu

    Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Giresunspor, evinde konuk ettiği Adanaspor'a 1-0 yenildi. Adanaspor'un golü Fatih Kurucuk'tan geldi. Giresunspor'un Muhammet'in şutu üst direğe çarparak dışarı çıktı. Maçta sarı kartlar Mert Han Kurt, Kasım Alperen Köşger (Giresunspor) ve Abdoulaye Dabo (Adanaspor) tarafından görüldü.

  • Adanaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı
    02 Mar Adanaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketiyle başlandı ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Giresunspor ile oynayacağı maç için hazır olduğunu açıkladı.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de Haftanın Maçları
    01 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de Haftanın Maçları

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın maçları belirlendi. Maçlar farklı tarihlerde ve farklı sahalarda oynanacak.

  • Trendyol 1. Lig'de 25. hafta müsabakalarının hakemleri belli oldu
    29 Şub Trendyol 1. Lig'de 25. hafta müsabakalarının hakemleri belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 25. hafta müsabakalarında görev alacak hakemleri açıkladı. Müsabakaların yönetiminde yer alacak hakemler ve yardımcıları, Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Müsabakaların tarihleri ve düdük çalacak hakemler de açıklandı.

  • Göztepe'nin orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, son 4 maçta 4 gol attı
    29 Şub Göztepe'nin orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, son 4 maçta 4 gol attı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, son 4 maçta Altay, Bandırmaspor ve Adanaspor'a karşı 4 gol attı. Bu sezon Göztepe formasıyla 7 gole ulaşan Kayan, takımının en skorer oyuncusu oldu.

  • Trendyol 1. Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor
    29 Şub Trendyol 1. Lig'de 25. hafta heyecanı başlıyor

    Trendyol 1. Lig'de 25. hafta maçları yarın başlıyor. Haftanın açılış maçında Ümraniyespor, Altay'ı konuk edecek. Ayrıca hafta boyunca birçok maç heyecanı yaşanacak.

  • Göztepe'nin Cezayirli futbolcusu Billel Messaoudi, 3 gol ve 5 asistle dikkat çekiyor
    28 Şub Göztepe'nin Cezayirli futbolcusu Billel Messaoudi, 3 gol ve 5 asistle dikkat çekiyor

    Göztepe'nin kiralık olarak transfer ettiği Billel Messaoudi, bu sezon 726 dakika süre aldığı 14 maçta 3 gol atıp 5 asist yaparak takımına önemli katkı sağladı. Sakatlıklara rağmen performansını sürdüren Cezayirli futbolcu, teknik direktör Stoilov'un güvenini kazanarak takımın değişilmez ismi olmaya aday.

  • Göztepe Son 4 Maçta 9 Gol Atarken Kalesinde Gol Görmedi
    27 Şub Göztepe Son 4 Maçta 9 Gol Atarken Kalesinde Gol Görmedi

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gol görmedi. Göztepe, bu sezon ligde oynadığı 24 maçın 14'ünde kalesini gole kapatmayı başarmış oldu.

  • Trendyol 1. Lig'de 24. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu
    26 Şub Trendyol 1. Lig'de 24. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu

    Trendyol 1. Lig'de 24. hafta mücadelesi tamamlandı. Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Tuzlaspor berabere kaldı. Eyüpspor liderliğini sürdürdü. Haftanın diğer maçlarında alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu da açıklandı.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı 5 Yılda 58 Bin 500 Çocuğa Eğitim Verdi
    26 Şub Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı 5 Yılda 58 Bin 500 Çocuğa Eğitim Verdi

    Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, 5 yıl boyunca kent sporuna ve sporcuya tam destek verdi. 16 branşta bin 125 lisanslı sporcuya eğitim verildi, 23 farklı noktada 20 bin çocuğa yüzme eğitimi sağlandı ve birçok spor etkinliği düzenlendi.

  • Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü'ne konuk olacak
    26 Şub Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü'ne konuk olacak

    Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın MKE Ankaragücü'ne deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe liderlik koltuğunda otururken, Ankaragücü ise 15. sırada yer alıyor. İki takım daha önce 16 kez Türkiye Kupası'nda karşılaştı. Fenerbahçe 8 galibiyet, Ankaragücü ise 7 galibiyet aldı. Fenerbahçe son 17 resmi maçında mağlubiyet yaşamazken, deplasmanda ise hiç kaybetmedi.

  • Göztepe, Kocaelispor ile puan farkını 5'e çıkararak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı
    26 Şub Göztepe, Kocaelispor ile puan farkını 5'e çıkararak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Adanaspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 49'a yükseltti. Kocaelispor ise Keçiörengücü ile berabere kalarak puan kaybetti. Göztepe, Kocaelispor ile arasındaki puan farkını 5'e çıkararak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Golcü oyuncu Romulo Cardoso ise 2 asist, 1 golle performansını sürdürdü.

  • Adanaspor, Göztepe'ye 3-0 mağlup oldu
    24 Şub Adanaspor, Göztepe'ye 3-0 mağlup oldu

    Adanaspor teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, Göztepe'ye aldıkları ağır yenilgiyi basın toplantısında değerlendirdi. Kılıç, takımın maçın ilk 20 dakikasında inanılmaz hatalar yaptığını ve maç boyunca takım savunmasının eksikliğini yaşadıklarını belirtti. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi ve ikinci yarıda hayal kırıklığına uğradıklarını ifade etti.

  • Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 Mağlup Ederek Liderliğe Yükseldi
    24 Şub Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 Mağlup Ederek Liderliğe Yükseldi

    Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek zirve yarışında hata yapmadı. Maçta her iki takım da gol fırsatlarını değerlendiremedi. İkinci yarıda geriye düşen Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın frikik golü ve Batshuayi'nin penaltı golüyle galibiyeti uzatma dakikalarında yakaladı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 70 yaparak liderliğe yükseldi.

  • Adanaspor, evinde Göztepe'ye 3-0 mağlup oldu
    24 Şub Adanaspor, evinde Göztepe'ye 3-0 mağlup oldu

    Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Adanaspor, evinde Göztepe'ye 3-0 mağlup oldu. Maçta Dennis, Messaoudi ve Yalçın Kayan'ın attığı gollerle Göztepe galibiyete ulaştı.

  • Göztepe, deplasmanda Adanaspor'u 3-0 yendi
    24 Şub Göztepe, deplasmanda Adanaspor'u 3-0 yendi

    Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Göztepe, deplasmanda Adanaspor'u 3-0 mağlup etti. Dennis, Messaoudi ve Yalçın Kayan'ın attığı gollerle Göztepe galibiyete ulaştı.

  • Türkiye'de Futbol Maçları Programı
    23 Şub Türkiye'de Futbol Maçları Programı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de haftanın maçları belirlendi. Süper Lig'de Yılport Samsunspor-Çaykur Rizespor, Fenerbahçe-Kasımpaşa ve Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçları ön plana çıkıyor. 1. Lig'de ise Altay-Bitexen Giresunspor, Adanaspor-Göztepe ve Ankara Keçiörengücü-Kocaelispor maçları dikkat çekiyor. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise birçok maç oynanacak.

  • Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında görev alacak hakemler belli oldu
    22 Şub Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında görev alacak hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 24. haftada düdük çalacak hakemler şunlardır: Mehmet Ali Özer, Oğuzhan Aksu, Ayberk Demirbaş, Adnan Deniz Kayatepe, Alpaslan Şen, Feridun Daldaş, Oğuzhan Uğurlu, Yasin Kol, Davut Dakul Çelik.

  • Trendyol 1. Lig'de 24. hafta heyecanı yarın başlıyor
    22 Şub Trendyol 1. Lig'de 24. hafta heyecanı yarın başlıyor

    Trendyol 1. Lig'de 24. hafta yarın tek maçla başlayacak. Altay, Bitexen Giresunspor'u konuk edecek. Haftanın programı ise şu şekilde: Altay-Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor-Ümraniyespor, Ahlatcı Çorum FK-Bodrum FK, Adanaspor-Göztepe, Ankara Keçiörengücü-Kocaelispor, Boluspor-Erzurumspor FK, Manisa FK-Gençlerbirliği, Eyüpspor-Sakaryaspor, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Tuzlaspor.

  • Erzurumspor, 2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım oldu
    21 Şub Erzurumspor, 2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım oldu

    TFF 1'inci Lig'de kalesini son 6 maçtır gole kapatan Erzurumspor, 2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım olmayı başardı.

  • Trendyol 1. Lig'de 23. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu
    19 Şub Trendyol 1. Lig'de 23. Hafta Sonuçları ve Puan Durumu

    Trendyol 1. Lig'de 23. hafta maçları tamamlandı. Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Lider Eyüpspor ise Göztepe'ye olan puan farkını 9'a çıkararak koltuğunu sağlamlaştırdı. Puan durumu tablosunda Eyüpspor birinci sırada yer alıyor.

  • Vali Mustafa Çiftçi, Erzurumspor'un Adanaspor'u mağlup ettiği maçı öğrencilerle tribünde izledi
    19 Şub Vali Mustafa Çiftçi, Erzurumspor'un Adanaspor'u mağlup ettiği maçı öğrencilerle tribünde izledi

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurumspor-Adanaspor maçını, koruma altındaki öğrenciler ve gençlerle birlikte tribünde izledi. Vali Çiftçi, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinden gelen 150 öğrenciyle birlikte maçı seyretti ve Erzurumspor'a destek verdi.

  • Erzurumspor FK ve Adanaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    18 Şub Erzurumspor FK ve Adanaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, zorlu bir rakibe karşı oynadıklarını belirtirken, Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade etti.

  • Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 yenerek galibiyetini sürdürdü
    18 Şub Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 yenerek galibiyetini sürdürdü

    Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Adanaspor'u 1-0 yenerek galibiyetini sürdürdü. Teknik direktör Hakan Kutlu, oyuncularının inanmışlıkla oynadığını ve özellikle ilk yarıda önemli işler yaptığını belirtti. Kutlu, stadyum zemininin iyi durumda olduğunu ve taraftarların takıma olan desteğini artırmasını istedi.

  • Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 Mağlup Etti
    18 Şub Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 Mağlup Etti

    Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor FK, evinde karşılaştığı Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Mustafa Yumlu'nun attığı golle Erzurumspor FK galibiyete ulaştı.

  • Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti
    18 Şub Erzurumspor FK, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 23. hafta maçında Erzurumspor FK, evinde konuk ettiği Adanaspor'u Mustafa Yumlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Maçta sarı kartlar da çıktı.

  • Kayserispor U17, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti
    18 Şub Kayserispor U17, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti

    U17 Elit B Ligi 14. haftasında Kayserispor, evinde oynadığı karşılaşmada Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Golü Kayra Cihan kaydetti.

  • Erzurumspor FK, Adanaspor'u ağırlıyor
    17 Şub Erzurumspor FK, Adanaspor'u ağırlıyor

    Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında yarın Adanaspor'u Kazım Karabekir Stadı'nda konuk edecek. Son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Erzurumspor, rakip fileleri 5 kez havalandırırken kendi kalesinde gol görmedi. Ufuk Budak'ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağı maçta Erzurumspor FK, üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

  • TFF, bazı kulüplere zeminlerin iyileştirilmesi için uyarı yazısı gönderdi
    16 Şub TFF, bazı kulüplere zeminlerin iyileştirilmesi için uyarı yazısı gönderdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Yeni Mersin İdman Yurdu kulüplerine iç saha maçlarını oynadıkları ve zeminlerinden sorumlu oldukları stadyumların zeminlerinin iyileştirilmesi için ivedi koduyla uyarı yazıları gönderdi. TFF, daha önce de Rizespor, Ankaragücü ve Kayserispor'a aynı şekilde uyarı yazıları göndermişti ve zeminlerde iyileştirme olmaması halinde stadyumları müsabakalara kapatabileceğini belirtti.

  • TFF, bozuk saha zeminine sahip kulüplere uyarı yazısı gönderdi
    16 Şub TFF, bozuk saha zeminine sahip kulüplere uyarı yazısı gönderdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Yeni Mersin İdman Yurdu kulüplerine saha zeminlerinin iyileştirilmesi için ivedi koduyla uyarı yazısı gönderdi. TFF, daha önce de Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Kayserispor'a aynı şekilde uyarıda bulunmuştu ve zeminlerde iyileştirme yapılmaması durumunda stadyumları müsabakalara kapatma tehdidinde bulunmuştu.

  • Trendyol 1. Lig'in 24-27. Hafta Maç Programı Açıklandı
    16 Şub Trendyol 1. Lig'in 24-27. Hafta Maç Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol 1. Lig'in 24, 25, 26 ve 27. haftasında oynanacak müsabakaların programı belli oldu. Maçlar, farklı şehirlerdeki stadyumlarda gerçekleştirilecek.

  • Trendyol 1. Lig'de 24-27. Hafta Maç Programı Açıklandı
    16 Şub Trendyol 1. Lig'de 24-27. Hafta Maç Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'de 24, 25, 26 ve 27. hafta maçlarının programını açıkladı. Programa göre, önümüzdeki 4 haftada birçok önemli karşılaşma yer alacak.

  • Trendyol 1. Lig'de 23. hafta maçlarının hakemleri açıklandı
    15 Şub Trendyol 1. Lig'de 23. hafta maçlarının hakemleri açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler arasında Gürcan Hasova, Yasin Kol, Fatih Tokail, Erdem Mertoğlu, Raşit Yorgancılar, Süleyman Bahadır, Davut Dakul Çelik, Ozan Ergün ve Alpaslan Şen yer alıyor.

  • Erzurumspor FK, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    14 Şub Erzurumspor FK, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Erzurumspor FK, hafta sonu karşılaşacağı Adanaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 5 haftadır yenilmeyen takım, Adanaspor maçından 3 puan hedefliyor. Ayrıca, Erzurumspor iki futbolcusunu 23 Elazığ FK'ya kiraladı.

  • Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 yenerek 3 puan aldı
    11 Şub Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 yenerek 3 puan aldı

    Adanaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, Tuzlaspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti. Kılıç, takımının çıkışa geçmek istediğini söyledi. Tuzlaspor teknik direktörü Bekir İrtegün ise maçtan puansız ayrıldıklarını ve üzgün olduklarını ifade etti.

  • Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 Yendi
    11 Şub Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 Yendi

    Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Adanaspor, sahasında Tuzlaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçta Tuzlaspor'un golünü Mehmet Coşkun atarken, Adanaspor'un gollerini Fernandes (penaltıdan) ve Fatih Kurucuk kaydetti. Adanaspor'dan Oberlin, Kubilay Aktaş, Mehmet Taş ve Fatih Kurucuk sarı kart gördü. Tuzlaspor'dan ise Togui ve Mamba sarı kartla cezalandırıldı.

  • Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 yenerek galibiyetini aldı
    11 Şub Adanaspor, Tuzlaspor'u 2-1 yenerek galibiyetini aldı

    Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Adanaspor, evinde karşılaştığı Tuzlaspor'u 2-1 yenerek galibiyetini aldı. Maçta Fernandes ve Fatih Kurucuk'un attığı gollerle Adanaspor, üç puanı hanesine yazdırdı.

  • Hakan Kutlu: Deplasmanda 1 puan önemli
    10 Şub Hakan Kutlu: Deplasmanda 1 puan önemli

    Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Altay beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, kazanmayı çok istedikleri maçta gol bulamadıklarını ve bir puanın deplasmanda kötü olmadığını belirtti. Kutlu, önlerindeki Adanaspor maçına odaklandıklarını ve sahalarında galip gelmek istediklerini söyledi.

  • Menemen FK, Adanaspor'dan Hakkı Türker'i transfer etti
    09 Şub Menemen FK, Adanaspor'dan Hakkı Türker'i transfer etti

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta play-off hattında yer alan Menemen FK, ara transfer döneminde Adanaspor'dan Hakkı Türker ile anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

  • Batshuayi'nin golleri Fenerbahçe'yi çeyrek finale taşıdı
    07 Şub Batshuayi'nin golleri Fenerbahçe'yi çeyrek finale taşıdı

    Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Gaziantep FK maçında attığı 2 golle takımını Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale taşıdı. Bu sezonki 17. golüne ulaşan Batshuayi, kupada 6 gole ulaştı.

  • Trendyol 1. Lig'in 23. haftasının programı açıklandı
    07 Şub Trendyol 1. Lig'in 23. haftasının programı açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında oynanacak maçların programı belirlendi. 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan müsabakaların detayları şu şekildedir: Göztepe - Manisa FK, Tuzlaspor - Boluspor, Giresunspor - Ankara Keçiörengücü, Kocaelispor - Şanlıurfaspor, Erzurumspor FK - Adanaspor, Bodrum FK - Altay, Sakaryaspor - Çorum FK, Ümraniyespor - Eyüpspor, Gençlerbirliği - Bandırmaspor.

  • Kocaelispor - Adanaspor Maçı Sonrası Teknik Direktörlerden Açıklamalar
    03 Şub Kocaelispor - Adanaspor Maçı Sonrası Teknik Direktörlerden Açıklamalar

    Trendyol 1.Lig 21. haftasında Kocaelispor ile Adanaspor arasında oynanan maçın ardından teknik direktörler Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Kemal Kılıç basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Sağlam, maçta rakibe mesaj vermek istediklerini belirtirken, Mustafa Kemal Kılıç ise direnç gösterdiklerini ancak kazanamadıklarını ifade etti.

  • Kocaelispor, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti
    03 Şub Kocaelispor, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Kocaelispor, konuk ettiği Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, maçtan kayıpsız ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise takımının direnç gösterdiğini ifade etti.

  • Kocaelispor ve Adanaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    03 Şub Kocaelispor ve Adanaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1.Lig 21. haftasında Kocaelispor ile Adanaspor'un karşı karşıya geldiği maçın ardından teknik direktörler basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki ciddi yarışa değinirken, Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise takımının direnç gösterdiğini ancak galibiyet elde edemediklerini söyledi.

  • Kocaelispor, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti
    03 Şub Kocaelispor, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Kocaelispor, sahasında Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Giorgi Beridze'nin attığı golle Kocaelispor galibiyete ulaştı.

  • Talasgücü Belediyespor, Cem Özdemir'i kadrosuna kattı
    03 Şub Talasgücü Belediyespor, Cem Özdemir'i kadrosuna kattı

    TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Talasgücü Belediyespor, Isparta 32 Spor forması giyen orta saha oyuncusu Cem Özdemir'i transfer etti.

  • Kocaelispor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    31 Oca Kocaelispor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında evinde karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kocaelispor, 3 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak müsabakanın hazırlıklarını bugün Körfez Brunga Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sakatlığını atlatan Oğuz Ceylan takımla çalıştı. Körfez temsilcisi 39 puanla ligin 3. sırasında bulunuyor ve Adanaspor maçında galibiyet hedefliyor.

  • Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: Puan kaybının telafisi kolay olmayacak
    31 Oca Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: Puan kaybının telafisi kolay olmayacak

    Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, puan kaybının telafisinin kolay olmayacağı dönemde olduklarını belirterek, "Maçlar azalıyor, mesafe kısalıyor dolayısıyla hata yapmamak veya çok az yapmak lazım" dedi.

Advertisement