Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Mario Balotelli'ye teklif yaptı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Mario Balotelli'ye teklif yaptı

Oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, transferde de büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Milan'dan Lucas Biglia'yı kadrosuna katan Karagümrük, İtalyan golcü Mario Balotelli'yi de transfer etmek için teklif sunduğu belirtildi.

29.09.2020 15:54  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde fırtına gibi esen Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük'ün Lucas Biglia'dan sonra Mario Balotelli ile ilgilendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

UEFA Avrupa Ligi'ni hedefleyerek sezona başlayan ve yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken Karagümrük'ün son olarak Mario Balotelli ile görüştüğü ve İtalyan futbolcuyu kadrosuna katmak için bir teklif sunduğu ifade edildi.

GENOA DA İLGİLENİYOR

İtalya Serie B'de forma düşen Brescia'dan bonservisini almak için uğraşan Balotelli, Karagümrük'ün yanı sonra Genoa ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Mario Balotelli, "Hangi takıma gideceğim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim her zamankinden daha güçlü bir şekilde geri dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig\'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Mario Balotelli\'ye teklif yaptı

Son Dakika Spor Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Mario Balotelli'ye teklif yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: STADI, TESİSİ, SEYİRCİSİ OLMAYAN KARAGÜMRÜK, BU TRANSFERLERİ NASIL YAPACAK ? 3 2 Yanıtla
  • mehmet: hakan sana kim demiş tesisi yok seyircisi yok diye ? sen istanbulda yaşamıyorsun sanırım okuman yazman da yok sanırım çıktığı 3 macta 7 puan diyor görmuyormusun canım kardeşim. 0 1 Yanıtla
  • fatih gül: mario balotelli yeni forma fatih karagümrük 0 0 Yanıtla

Advertisement