Süper Ligin Golcüsü Asamoah Gyan, 5 Parasız Kaldı - Son Dakika
Spor

Süper Ligin Golcüsü Asamoah Gyan, 5 Parasız Kaldı

Kayserispor forması giyen Asamoah Gyan'ın yatırım yaptığı işler battı, Ganalı futbolcunun bankada sadece 4 bin lira parası kaldı.

28.12.2018 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un formasını giyen Asamoah Gyan'ın, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'de kazandığı servet değerindeki paraları erittiği ortaya çıktı. The Sun'da yer alan habere göre bir dönem dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Asamoah Gyan'ın banka hesabında sadece 600 pound (4 bin 15 TL) kaldı. Asamoah Gyan'ın yaptığı yatırımlarda başarısız olması ve çevresindekiler nedeniyle parasız kaldığı iddia edildi.

2010 Dünya Kupası'da çeyrek finale kadar yükselen ve Uruguay'a penaltı atışları sonucu elenen Gana Milli Takımı'nın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Asamoah Gyan, başarılı performansının ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'a transfer oldu. Premier Lig'de tutunamayan Asamoah Gyan, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain'e transfer oldu. Burada haftalık 200 bin pound (1 milyon 336 bin TL) kazanan Asamoah Gyan, 2011-2015 yılları arasında burada forma giydi.

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCULARI ARASINDAYDI

Daha sonra Çin Ligi'de Shanghai SIPG'e haftalık 227 bin pound (1 milyon 500 bin TL) karşılığında imza atan Asamoah Gyan, dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer aldı. 2015 yılında geldiği Çin'de bir sezon forma giyen Asamoah Gyan, daha sonra yeniden Birleşik Arap Emirlikleri'ne döndü ve bu kez Al-Ahli'ye imza attı. Asamoah Gyan'ın büyük paralar kazandığı bu dönem, 2017 yılında Kayserispor'a gelmesinin ardından son buldu.

Asamoah Gyan, Kayserispor'da ödemelerin geciktiğini ve banka hesabında sadece 600 pound'un kaldığını duyurdu. Eşinin beş parasız kalmasından dolayı kendisi ile görüşmediklerini belirten Asamoah Gyan'ın, dört aydır eşi ve üç çocuğu ile iletişime geçemediği öğrenildi. Asamoah Gyan'ın ailesinden bir üye, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Dört aydır eşinden ve çocuklarından haber alamıyor. Çocukları babalarının nerede olduğunu bilmiyor. Ağustos ayından bu yana görüşmüyorlar. Hatta Noel'de bile bir araya gelmediler. Asamoah Gyan önceki yıllarda hemen her sene Noel'de mutlaka ailesinin yanında olurdu" ifadelerini kullandı.

Süper Ligin Golcüsü Asamoah Gyan, 5 Parasız Kaldı

Son Dakika Spor Süper Ligin Golcüsü Asamoah Gyan, 5 Parasız Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Gsli : Düşmez kalkmaz bir Allahtır 13 1 Yanıtla
  • GS Lİ: Bunların eşleride para evliliği yapmış eş dediğin her zaman yanında olur. 12 0 Yanıtla
  • Vakkas: Eboue ile saat isine girsinler. 9 0 Yanıtla
  • yücel türedi: bende beş parasızım.. 7 0 Yanıtla
  • Çakma Kadrolular (4/D): 696 KHK İLE TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN 4/D Lİ SÜREKLİ İŞÇİLERE 31.10.2020 TARİHİNE KADAR UYGULANAN YÜKSEK HAKEM KURULU (YHK) KARARLARI HAKSIZLIKTIR.. KADRO ALAN İŞÇİLER OLARAK BİZLERDE 2019 KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İSTİYORUZ.. BİZLERDE ESKİ KAMU İŞÇİLERİ İLE AYNI HAKLARI İSTİYORUZ !!!S 5 0 Yanıtla
  • +++++++++: BİZENE BUNU Haber diye yazıyorsunuz 3 1 Yanıtla
  • ceku: Adamın hesasında 4000 lira varmış. 2 aylık masgari ücrete denk. Bizim ülkenin %85 inden zengin. Bide 5 parasız kaldı yazmışlar. 4 0 Yanıtla
  • Gurbetçi: Yalan haber adamın uçak sektöründen tut yemek sektörüne kadar işleri iyi gidiyor daha dün bi haber vardı ülkesi ganada fakir çocuklara burs veriyor diye, yalnız işlerinden arta kalan zamandada kendisinden bir Kayserispor'lu olarak bi kaçtane gol bekliyoruz 3 0 Yanıtla
  • KF bimilyonn: Ulan biz metelige mg 3 le taciz atisi yapiyoruz adam haftada 1 trilyon kazaniyormus 1 0 Yanıtla
  • Tarlabaşı: Yazık olmuş para bittiya çevresinde bir kişi kalmaz şimdi 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement