Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı tepti. Kadıköy'de oynanan mücadele büyük bir heyecan sahne oldu. Maçın son dakikalarında iki takımda önemli fırsatları değerlendiremedi.

04.03.2021 17:58  Güncelleme: 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Antalyaspor'u öne geçiren golü 12. dakikada Fredy attı. Marcel Tisserand'ın uzaklaştırmak istediği top, ceza sahası önünde Fredy'nin önünde kaldı. Fredy'nin sağ çaprazdan yaptığı sert vuruş Altay Bayındır'ın sağından köşede ağlarla buluştu. Bu gol Antalyaspor'un lig tarihindeki 1000. golü oldu.

Fenerbahçe, 83. dakikada Enner Valencia ile skoru eşitledi. Sosa'nın uzun pasıyla sol çaprazda topla buluşan Valencia, iki rakibinden sıyrıldı ve penaltı noktası yakınından kaleye gönderdiği şutunda topu Boffin'in solundan filelerle buluştu.

MESUT ÖZİL, 67. DAKİKADA SAKATLANDI

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in 67. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Mesut'un yerine İrfan Can oyuna dahil oldu. Aynı dakika içerisinde Filip Novak yerine de Papiss Cisse oyuna girdi.

PENALTI KARARI VAR'DAN DÖNDÜ

Hakem Ümit Öztürk, 90+1. dakikada Dimitrios Pelkas'ın yerde kalması nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. VAR uyarısının ardından Ümit Öztürk, monitörde inceleme yaptı. Pozisyon öncesi Dimitrios Pelkas'ın elle oynadığını işaret ederek penaltıyı iptal etti.

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bize her yer Trabzon: nerde kalmıstık 0 0 Yanıtla
  • Ziyanettin: Hangi fırsatı tepti, bu takımda şampiyon olacak takım ruhu varmı? 0 0 Yanıtla
  • Ziyanettin: Fenerbahçede teknik ekip yanlış kadro kuruyor, nokta. 0 0 Yanıtla
  • KABASAKAL: BİRİ BU ADAMI KOVSUN ARTIK,ELİNDE TÜRKİYENİN EN İYİ KADROSU VAR AMA OYUN YOK FUTBOL YOK SKOR YOK GOL YOK 0 0 Yanıtla

Advertisement