Superbrands Türkiye'den Hepsiburada.Com'a "SÜPERMARKA" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Superbrands Türkiye'den Hepsiburada.Com'a "SÜPERMARKA" Ödülü

Superbrands Türkiye\'den Hepsiburada.Com\'a "SÜPERMARKA" Ödülü

Hepsiburada.com, Türkiye'deki 10. yılını kutlayan uluslararası marka ölçümleme sistemi Superbrands tarafından ödüllendirildi.

15.10.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Superbrands Türkiye tarafından 15 Eylül'de Grand Hyatt İstanbul'da düzenlenen onur gecesinde, Superbrands 2014 listesine giren markalara ödülleri verildi. Onur gecesinde ödülünü alan hepsiburada.com, e-ticaret sektöründe değeri yükselen bir marka olarak listeye girmeye hak kazandı.

Dünyaca ünlü araştırma etkinliği Superbrands tarafından Nielsen'e yaptırılan "süpermarka" araştırmasında Türkiye'nin "süpermarkaları" arasında yer alan hepsiburada.com, düzenlenen özel gecede ödüllendirildi.

Marka yönetimi ve pazarlaması alanında uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands, marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor. Dünyada 88 ülkede faaliyet gösteren Superbrands organizasyonu, Türkiye'deki 10. yılını düzenlediği onur gecesi ile kutladı. 15 Eylül 2015'te Grand Hyatt İstanbul Hotel'de düzenlenen gecede Superbrands Türkiye'nin 2014 listesine giren 43 marka ödüllendirildi.

Nielsen'in ve Superbrands Türkiye 2014 Seçici Kurulu'nun toplam 1023 marka arasından titizlikle yaptığı araştırma neticesinde, uluslararası markalarla yarışan Türk markaları ödüllerine kavuştu.

Hepsiburada.com platformu, Akbank, CarrefourSA, D&R, Garanti, Kurukahveci Mehmet Efendi, Paşabahçe, Renault, Pınar, Turkcell, Vestel, Yurtiçi Kargo gibi farklı sektörlerden köklü markalarla birlikte Türkiye'nin "süpermarkaları" arasında yerini aldı. "Süpermarka" araştırmasında, e-ticaret cephesindeki gelişmelere dikkat çekilirken, hepsiburada.com bu alanda değeri yükselen marka oldu. Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan'a "süpermarka" ödülünü törende sahne alan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu takdim etti. Poyrazoğlu onur gecesinde marka olmanın önemini vurguladığı bir konuşma da yaptı.

Türkiye'de iki yılda bir yapılan Superbrands, beşinci organizasyonunu gerçekleştirdi.

"Süpermarka" seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Superbrands Türkiye'den Hepsiburada.Com'a 'SÜPERMARKA' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement