Superintelligence Filmi - Son Dakika
Sinema

Superintelligence Filmi

Superintelligence Filmi

Superintelligence filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Superintelligence filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

28.08.2019 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurumsal bir firmanın eski yöneticisi olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tamamen tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir.

Yönetmen: Ben Falcone

Senaryo: Steve Mallory

Oyuncular: Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, Michael Beach, Jean Smart, Karan Soni , Brian Tyree Henry, Sam Richardson, Sarah Baker , Usman Ally, Jwaundace Candece, Patti Schellhaas, Andrew Tinpo Lee, Vishesh Chachra, Charles Green, Mike Benitez , Jakari Fraser, Mac Alsfeld, Jock McKissic, Todd Layne Thompson, Damon Jones, Shiquita James, James Tilley, Andre Parr, José Alfredo Fernandez, Damon Vance, Maxwell Highsmith, Austin Blackburn, Jenna Perusich, Mike D Harris, Jaydin McCollum

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Superintelligence

Yapımcı Firma: Warner Bros.

Yapım Yılı: 2019

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros.

Vizyon Tarihi: 27.12.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Superintelligence Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement