Süperlit Kapılarını Öğrencilere Açtı - Son Dakika
Yerel

Süperlit Kapılarını Öğrencilere Açtı

Süperlit Kapılarını Öğrencilere Açtı

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi programı öğrencileri Süperlit Boruyu gezdiler.

11.03.2015 11:42  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi programı öğrencileri Süperlit Boru'yu gezdiler.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri, Düzce Üniversitesi Polimer Teknolojisi Topluluğu (DÜPOL) tarafından Süperlit Boru'ya düzenlenen teknik geziye katıldılar.

Süperlit fabrikasına düzenlenen teknik geziye katılan Lastik ve Plastik Programı öğrencileri, fabrika yetkilileri tarafından son derece ilgi ile karşılandılar. Fabrikanın işleyiş şekli ile ilgili kısa bir sunumun ardından, üretilen boruların üretimleri uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi. Üretime başlanmadan önce başlangıç materyallerinin hazırlanmasında kullanılan araştırma laboratuvarları ve üretim sonrasındaki ürünlerin dayanım test laboratuvarları öğrencilere tanıtıldı. Özellikle üretilen boruların birbirine nasıl ek yapıldığı ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler de verildi.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli "Bu teknik gezi sayesinde öğrenciler, teorik bilgilerini uygulamalı eğitimlerle pekiştirme imkanı bulurken, aynı zamanda fabrika yetkilileri ile de tanışma fırsatı bulmuşlardır. Hatta başarı ile mezun olan öğrencilerin işe alınmasına da imkan sağlanıyor" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süperlit Kapılarını Öğrencilere Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement