Suphi Aksoy'dan Bozova'ya müjde - Son Dakika
Yaşam

Suphi Aksoy'dan Bozova'ya müjde

Suphi Aksoy\'dan Bozova\'ya müjde

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Ankara temaslarında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlunu ziyaret ederek ilçe halkına ve gençlere müjde aldı.

03.06.2021 18:48  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Ankara temaslarında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlunu ziyaret ederek ilçe halkına ve gençlere müjde aldı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana ilçe halkına ve gençlere yönelik olarak her geçen gün müjde üstüne yeni müjdeler vermeye devam ediyor. Başkan Aksoy, Ankara'da yapmış olduğu bazı temaslarda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Aksoy ile Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Bozova'lı gençler için 2 adet sentetik halı saha, 1 adet tenis kortu ile futbol ve voleybol sahası sözü aldı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, "Benim tek idealim ve sevdam var. Bozovalı tüm hemşerilerime en iyi hizmetleri sunmaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bozova'nın gelişmesi ve kalkınması adına Ankara'da yaptığımız tüm görüşmelerde Bozova'mız için hep yeni müjdelerle döndük. Ankara'da hafta başından bu yana yaptığımız bakanlık görüşmelerinde ilçemiz için gerekli tüm görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. En son Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmede gençlerimize ve diğer halkımıza yönelik olarak çok güzel sözler aldık. İnşallah Bakanımız Mehmet Kasapoğlu tarafından verilen müjdeli haberlerle birlikte en kısa zamanda bu projelerimizi ilçemize kazandıracağız. Her şey Bozovalı hemşerilerimiz ve gençlerimiz için. Hizmette durmak yok, yola devam düsturu ile bu projelerimiz ilçemize hayırlı olsun' diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Suphi Aksoy'dan Bozova'ya müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de Bir Evin Balkonunda Mermi İsabet Etti, İnceleme Başlatıldı
    11:29 Rize'de Bir Evin Balkonunda Mermi İsabet Etti, İnceleme Başlatıldı

    Rize'de Yeniköy Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdığını belirtti.

  • Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı
    11:24 Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı

    Antalya Elmalı Akçaeniş'in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı.

  • Meltem Güdemezoğlu: Engelleri Aşan Bir Sanatçının Hikayesi
    11:22 Meltem Güdemezoğlu: Engelleri Aşan Bir Sanatçının Hikayesi

    Meltem Güdemezoğlu, Gaziantep'in tarihi dokusunu yansıtan sıcak topraklarda doğmuş ve serebral palsi engeline rağmen hayatın zorluklarına meydan okuyarak ilerlemiştir. Mesleki başarılarıyla tanınan Güdemezoğlu, aynı zamanda şairlik ve yazarlık alanında da kendini kanıtlamıştır. İstanbul'a olan tutkusu ve çeşitli sanat dallarına olan ilgisiyle de bilinen sanatçı, Türkiye'nin kültürel zenginliğine katkıda bulunmaktadır.

  • Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü
    11:20 Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü

    Adana'nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda traktör kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

  • Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı
    11:16 Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı

    Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye gitmeyi reddetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı
    11:16 Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı

    Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde olan kireç yüklü bir tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından Diyarbakır-Siverek istikametindeki kara yolunda 2 saat boyunca trafik durdu. Tırın çekilmesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

  • Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
    11:16 Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Boğazköy - Bolluca yolu uzun süre trafiğe kapalı tutuldu.

  • Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor
    11:14 Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor

    Germencik ilçesinin en büyük mahallesi Ortaklar'da Mayıs ayında ikinci pazar kurulacak. Germencik Belediye Başkanı Zencirci, pazarcı esnafının ve mahalle sakinlerinin talebine olumlu cevap verdi.

  • Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu
    11:13 Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu

    Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 atı buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri ise kesilmekten son anda kurtulan 3 canlı atı koruma altına aldı.

  • Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    11:09 Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde çıkan yangında bir evde maddi hasar oluştu. Yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayın çıkış sebebini araştırıyor.

  • Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti
    11:09 Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.


Advertisement