Sürdürülebilir Verimlilik Deneyimi Tosb'da Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Sürdürülebilir Verimlilik Deneyimi Tosb'da Yaşanacak

Sürdürülebilir Verimlilik Deneyimi Tosb\'da Yaşanacak

Atlas Copco'nunendüstri 4.0 vizyonunu güçlendirmek için "Smart Connected Assembly" konseptiyle oluşturduğu tırı, TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne geliyor.

22.03.2018 15:19  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RoadshowTruck'la,sürdürebilir verimliliği hedefleyen ve endüstri 4.0'a uyumlu el aletleri uygulamalı olarak 28 Mart'ta TOSB'da tanıtılacak.

Atlas Copco'nun akıllı bağlantılarla donatılmış ve araçların en son teknolojilerini ve işlevlerini deneyimleme fırsatı sunan tırının Türkiye'deki 3. durağı TOSB olacak.Roadshow Truck, 28 Mart 2018 tarihinde,saat 10.00 ila 17.00 saatleri arasında TOSBOtoparkı'nda ziyaretçilerle buluşacak.

DEĞER KATAN ALTI UNSUR

Otomotiv sektöründeki en önemli konulardan biri olan enerji tasarrufu ve sürdürülebilir verimlilik artışı Atlas Copco'nun "Smart Connect Assembly" konseptlitırında bir araya geliyor. Smart Connect Assembly, kesintisiz çalışmada yüzde 75 artış, kalite hata oranında yüzde 15 düşüş, yeni ürün piyasaya çıkarma maliyetlerinde yüzde 57 azalma, üretkenlikte yüzde 73 artış, eğitim ihtiyacında yüzde 30 azalma ve enerji tüketiminde yüzde 80 düşüş sağlıyor. Tek platform üzerinden çoklu montaj yönetimi sağlayanSmart Connect Assembly konsepti, kalite güvencesi, kablosuz özgürlük, optimizasyon çözümleri ve üstün verimlilikle karşımıza çıkıyor.

ROADSHOW TRUCK, TÜRKİYE YOLLARINDA…

Dünyada birçok ülkede tanıtılan"Smart Connected Assembly" konseptli tır,26 Mart-13 Nisan tarihleri arasında Türkiye turu yapacak. Türkiye genelinde 11 şehre rotasını çevirecek tırın Kocaeli'ndeki ilk durağı ise Türkiye'deki Ar-Ge merkezlerinin yüzde 3'ünü barındıran, sürdürülebilirliğe ve enerji tasarrufuna önem veren TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesiolacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürdürülebilir Verimlilik Deneyimi Tosb'da Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement