Suriye'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

Suriye'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı karşısında panikleyen teröristler, kamuflajlarını çıkararak sivil kıyafet giydi. Sivil kıyafetli bir grup terörist, ağır silahlarla görüntülendi.

10.10.2019 00:37  Güncelleme: 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü YPG, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'nda olduğu gibi siviller hedef alınıyor algısı oluşturmak için harekete geçti. Sivil kıyafetli teröristlerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 <a class='keyword-sd' href='/suriye/' title='Suriye'>Suriye</a>'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı

SİVİL KIYAFETLER GİYDİLER

Kamuflajlarını çıkaran eli kanlı teröristler, sivil kıyafetler giydi. Ağır silahlarla birlikte Türk ordusuna zarar vermek için hazırlık yapan sivil görünümlü teröristler, kameralara yakalandı.

Suriye'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı

NE OLMUŞTU?

Türkiye'nin ABD ile Güvenli Bölge konusunda anlaşamamasının ardından Suriye'ye düzenlenmesi beklenen ve günlerdir konuşulan harekat bugün saat 16.00'da başlamıştı. Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı adı verilen harekatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatıldığını duyurmuştu. Harekat kapsamında PKK/YPG hedefi jetlerle vurulmuştu. Hava operasyonu başlatan Türk ordusu saat 18.00 itibariyle sınırın 25 kilometre kadar içerisine girmeyi başarmıştı. Saat 22:30'da Türk ordusu kara operasyonu başlatmıştı.

Suriye'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı
Suriye\'de YPG\'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı

Son Dakika Güncel Suriye'de YPG'li teröristlerin sivil kıyafet oyunu kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement