Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki İç Savaş

Ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli vatandaşlar için Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçici konaklama merkezi kuruluyor Vali Cengiz: "Merkezin iki ay içerisinde tamamlanması planlanıyor"

25.09.2013 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin'de ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli vatandaşlar için çadırlardan oluşan geçici konaklama merkezi kuruluyor.

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, merkezin kurulması için Akçatarla Köyü mevkisinde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can'dan çalışmalarla ilgii bilgi alan Vali Cengiz, yerleşim yerindeki çalışmaların en geç iki ay içerisinde bitirilmesi talimatını verdi.

Vali Cengiz, yaptığı açıklamada, Başbakanlık tarafından Nusaybin sınırında oluşabilecek ihtiyaçlar için geçici bir barınma merkezi kurulması talimatı verildiğini söyledi.

Bu kapsamda çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Cengiz, "Merkezin iki ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. İhtiyaca göre yaklaşık 20 bin kişi burada misafir edilebilecek. Hazırlıklarımızı bitirdikten sonra kapasitemizi yeniden değerlendireceğiz" dedi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement