Suriye'deki Işid Saldırısında Şehit Düşen Özkozanoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki Işid Saldırısında Şehit Düşen Özkozanoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü

– SURİYE'de devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda IŞİD'li teröristlerin 2 Türk tankına yönelik gerçekleştirdiği roketli saldırıda şehit düşen 28 yaşındaki Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu'nun memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

07.09.2016 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SURİYE'de devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda IŞİD'li teröristlerin 2 Türk tankına yönelik gerçekleştirdiği roketli saldırıda şehit düşen 28 yaşındaki Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu'nun memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Sağlık ekibiyle birlikte şehidin Türkeli Mahallesi'ndeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi şehidin 60 yaşındaki babası Mustafa Özkozanoğlu ile 55 yaşındaki annesi Hatice Özkozanoğlu'na verdi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenince fenalık geçiren acılı çifte, hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları ise taziye için eve akın etti.

6 AYLIK EVLİ

Askerlik görevini tamamladıktan sonra uzman erbaşlık sınavına girdiği belirtilen şehit Özkozanoğlu'nun, 3 yıllık uzman çavuş ve 6 aylık evli olduğu öğrenildi. 5 kardeşten 3'üncüsü olan şehit Ziya Özkozanoğlu'nun 25 yaşındaki amcasının oğlu Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu'nun da 2011 yılında Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin pusuya düşürmesi sonucu şehit olduğu bildirildi. Şehit Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu'nun cenazesinin, ne zaman ve nereye defnedileceği henüz açıklanmadı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'deki Işid Saldırısında Şehit Düşen Özkozanoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement