Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım

Suriye\'den Antalya\'ya Gelen Aileye Yardım

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya şubesi, Suriye'deki iç savaş nedeniyle eşi, çocukları ve bazı akrabalarında oluşan 17 kişi ile Antalya'ya yerleşen Türk kızı Hacer Çekin'e kira, gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

07.01.2014 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya şubesi, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Antalya'ya yerleşen Suriyeli aileye gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Antalya Merkez Temsilcisi Yusuf Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'den gelerek Güneş Mahallesi'ndeki bir gecekonduya yerleşen Türk kızı Hacer Çekin ve beraberindeki 17 kişiye kira, gıda ve kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi.

Suriye'de yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu dile getiren Tuncer, "Dernek görevlileri ve gönüllüler, Hacer ve ailesini mutlu etti. Aileye yardımda bulunduk. Misafir çocuklarımızın yüzlerini güldürdüğümüz için mutluyuz. İnşallah bir an önce düzenlerini kurarlar. Dernek olarak aileye yardımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Babasının ölümü üzerine Hatay'dan Suriye'ye giden ve burada evlenen Türk kızı Hacer Çekin, ülkedeki iç savaşta kayınpederinin ölmesinin ardından eşi, çocukları ve bazı akrabalarından oluşan 17 kişi ile 5 ay önce Antalya'ya gelmiş ve 3 odalı bir gecekonduya yerleşmişti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement