Suriye'den Dehşet Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Dehşet Görüntüler

Suriye\'den Dehşet Görüntüler

Her geçen gün daha da derinleşen Suriye iç savaşından kan donduran görüntüler yayınlandı.

13.11.2012 17:21  Güncelleme: 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Resulayn'da son günlerde Özgür Suriye Ordusu tarafından öldürülen Beşar Esad'a bağlı askerler ve siviller toplu halde gömülüyor.

SURİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER

Suriye'nin Resulayn ilçesinde Özgür Suriye Ordusu tarafından öldürülen Beşar Esad askerleri ve sivilller toplu halde bir kamyonet kasasında üst üste atılarak, ilçe yakınlarında açılan toplu mezarlara elbiseleriyle birlikte atılarak gömülüyor.

Resulayn'dan kaçarak Türkiye'ye sığınanların çektiği görüntülerde Özgür Suriye Ordusu'nun kepçelerle kazdığı çukurlara asker ve siviller elbiseleriyle birlikte atılıyor, son olarak da Beşar Esad'ın fotoğrafı üzerlerine bırakıldıktan sonra toprakla üzerleri kapatılıyor.

İÇ SAVAŞ TÜRKİYE SINIRINA DAYANDI

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ile muhalifler arasında süren iç savaş, Şanlıurfa'nın Akçakale ve Ceylanpınar ilçesinden sonra Suruç'un Mürşitpınar sınır kapısına sıçradı.

Edinilen bilgilere göre, Özgür Suriye Ordusu'nun, akşam saatlerine doğru Suriye'nin Ayn el-Arap (Kobani) sınır kapısını ele geçirmek için Akçakale'den hareket ettiği iddiası üzerine vatandaşlar, Mürşitpınar köyü sınır hattına yakın evlerini boşaltı.

Sınır hattında gergin bekleyiş sürerken, Türk tank ve ZPT uçaksavarların, eller tetikte sınırın sıfır noktasında konuşlandıkları görüldü. Ayn el-Arap (Kobani), Suriye'de süren iç savaşın ardından oluşan otorite boşluğunu fırsat bilen terör örgütü PKK/PYD'nin bulunduğu yerler arasında yeralıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Dehşet Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement